VEL - ZNS 1:4 - Okresní derby rozhodl hattrickem Dušek

Zveřejněno 28.02.2024 | Redakce
HHK Velké Meziříčí SKLH Žďár nad Sázavou
41., středa 28.2.2024
HHK Velké Meziříčí - SKLH Žďár nad Sázavou VEL - ZNS
HHK Velké Meziříčí: J. Juda (P. Juda) – Slabý (A), Ambrož (C), Lašák, Trnka, D. Dolníček II, Kochánek, Vlašín – Juráň (A), M. Juda, Doležal – Kuba, Paleček, Vedral – Šantora, Burian, F. Střecha – Hrnčíř, Milotínský.
SKLH Žďár nad Sázavou: Sejpal (Sláma) – Wasserbauer (A), Půža, Grauer, Pleva (C), Jar. Ludvík, A. Svoboda, Beran – Dušek, Kadleček, Půhoný (A) – Štola, Jícha, Picka – Gregar, T. Ludvík, Chlubna.
Branky a nahrávky: 49. Kuba – 24. Dušek (Pleva), 48. Dušek, 50. Wasserbauer (Dušek, Půhoný), 59. Dušek. Rozhodčí: Maťašovský – Gregar, Kalina. Vyloučení: 3:7. Využití: 0:1. V oslabení: 0:2. Diváci: 583. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4.
Okresní derby mezi Velkým Meziříčím a Žďárem nad Sázavou rozhodl žďárský útočník Dominik Dušek, který k nastřílenému hattricku přidal ještě asistenci na čtvrtý gól. Plameny tak získaly důležité tři body v souboji o play-off. Další utkání je na programu nezvykle v pátek, kdy naši hokejisté přivítají na Bouchalkách přímého konkurenta o play-off - HC ISMM Kopřivnice.
 

Ohlasy po utkání

Jiří Plachý (SKLH Žďár nad Sázavou) : Bodů si nesmírně vážíme. Dnes tým plnil přesně co jsme si řekli. Zodpovědně z obrany a rychlé kontry , no a výkon týmu podtržený výbornými zákroky Martina Sejpala. Pokud něco hledat a na čem zapracovat, tak určitě naše velké množství vyloučených. Asi se nedá vždy spolehnout, že dáme v oslabení víc gólů než při hře pět na pět. Teď si odpočineme a připravíme se na páteční zápas s Kopřivnicí. Věřím, že přijdou lidi a budou naším šestým hráčem.