ZNS - VEL 2:3p - po vyrovnaném utkání se nakonec z vítězství radují hosté

Zveřejněno 05.09.2023 | Anna Daňsová
SKLH Žďár nad Sázavou HHK Velké Meziříčí
přát., úterý 5.9.2023
SKLH Žďár nad Sázavou - HHK Velké Meziříčí ZNS - VEL
SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Novák) - Pleva, Macek, Půža, Grauer, Ludvík J., Adam, Beran - Dušek, Wasserbauer, Půhoný, Čejka, Rohlík, Kulhánek, Chlubna, Gregar, Jícha, Maštera, Ludvík T., Kadleček.
HHK Velké Meziříčí: Chaloupek (Cinka) - Trnka, Slabý, Ambrož, Kabelka, Vlašín, Svoboda, Buchal, Koutecký - Juráň, Dolníček, Střecha, Strnad, Juda, Doležal, Milotínský, Broža, Vedral.
Branky a nahrávky: 8. Dušek (Wasserbauer. Půhoný), 51. Půhoný (Rohlík) - 39. Broža (Ambrož, Juda), 48. Doležal (Strnad), 64. Doležal (Ambrož). Rozhodčí: Arnold - Klouda, Fiksa. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 386. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:3.
Plameny přivítaly ve třetím přípravném utkání na svém ledě Velké Meziříčí, proti němuž nastoupily ve zbrusu nových dresech. Začátek zápasu vyšel lépe domácím hokejistům, kteří se zásluhou Dominika Duška dostali do vedení. O to ale na konci druhé třetiny přišli, navíc hosté ve třetí třetině otočili průběh utkání, a tak musely dotahovat opět domácí. Těm se sice podařilo vyrovnat na 2:2, v prodloužení ale byli šťastnější hosté, kterým vystřelil výhru Doležal.
 

Ohlasy po utkání

Luboš Sláma (SKLH Žďár nad Sázavou): Zápas byl vyrovnaný, třetí třetinu už jsme byli asi i lepším týmem. Já jsem dnes ale i tak spokojený, bylo tam už trochu větší nasazení, dostávali jsme se do několika dobrých příležitostí. Máme ale ještě spoustu věcí, na kterých můžeme pracovat. Ještě nás čekají v přípravě čtyři zápasy, takže do sezóny se musíme lépe připravit.

Fotogalerie