VEL - ZNS 4:3sn - Odveta proti Velkému Meziříčí Plamenům opět nevyšla

Zveřejněno 14.09.2023 | Anna Daňsová
HHK Velké Meziříčí SKLH Žďár nad Sázavou
přát., čtvrtek 14.9.2023
HHK Velké Meziříčí - SKLH Žďár nad Sázavou VEL - ZNS
HHK Velké Meziříčí: Juda J. (Juda P.) - Svoboda, Trnka, Vlašín, Slabý, Ambrož, Koutecký, Kabelka, Kochánek - Kuba, Strnad, Burian, Dolníček, Šantora, Milotinský, Šplíchal, Nesvadba, Horký, Juda M., Střecha, Doležal.
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) - Kulhánek, Beran, Ludvík J., Pleva, Grauer, Půža - Maštera, Půhoný, Dušek, Rohlík, Malenovský, Gregar, Štola, Čejka, Ludvík T.
Branky a nahrávky: 11. Trnka (Burian), 45. Kuba (Nesvadba), 46. Strnad (Doležal, Ambrož), rozh. náj. Dolníček - 19. Gregar (Půža, Sláma), 50. Kulhánek (Půhoný, Půža), 51. Čejka. Rozhodčí: Mejzlík - Kučera, Tichý. Vyloučení: 4:6. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:3, 4:3.
Předposlední přípravné utkání sehrály Plameny v Třebíči proti okresnímu rivalovi z Velkého Meziříčí. Ve vyrovnaném zápase se šancemi na obou stranách žďárští hokejisté prohrávali už 1:3, ale díky dvěma brankám v rozmezí 30 sekund se jim podařilo v polovině třetí třetiny vyrovnat na 3:3. Plameny pak bohužel nedokázaly využít žádnou z šancí, které si vypracovaly, a tak duel dospěl do prodloužení. To rozhodující branku nepřineslo, zápas musely rozhodovat samostatné nájezdy, v nichž Velkému Meziříčí vystřelil vítězství David Dolníček. Generálka na novou sezonu čeká Plameny v úterý na domácím ledě, kde přivítají Vyškov.
 

Ohlasy po utkání

Jiří Plachý (SKLH Žďár nad Sázavou): Dnes to byl vyrovnaný zápas, nebylo tam z naší strany už tolik chyb, řekl bych, že naše hra se trochu zlepšuje. Pozitivní je, že za stavu 1:3 jsme to nezabalili a podařilo se nám zápas vyrovnat. Za mě je škoda neproměněných šancí, měli jsme jich poměrně dost na to, abychom mohli odskočit do vedení a vyhrát. Prodloužení gól nepřineslo a nájezdy, to už je loterie.