ZNS - TEC 5:2 - Plameny z vyrovnaného zápasu vydolovaly tři body!

Zveřejněno 22.11.2023 | Anna Daňsová
SKLH Žďár nad Sázavou VSK Technika Brno
17., středa 22.11.2023
SKLH Žďár nad Sázavou - VSK Technika Brno ZNS - TEC
SKLH Žďár nad Sázavou: Maleček (Sláma) - Kulhánek, Grauer, Pleva (C), Ludvík J., Kubíček, Půža - Jícha, Wasserbauer (A), Kadleček, Dušek, Polodna, Rohlík, Půhoný (A), Ludvík T., Maštera, Štola, Čejka.
VSK Technika Brno: Nešpůrek (Šembera) - Úlehla, Kubica, Fornál, Kališ, Vašíček, Holík, Fajmon, Dufek - Pigl M., Pospíšil (A), Harmim, Pigl T., Bartes, Sladký, Benýšek (C), Martinec, Tomaník, Picka, Račický, Kaukič.
Branky a nahrávky: 4. Dušek (Kulhánek, Štola), 23. Dušek (Rohlík, Půhoný), 33. Kulhánek (Půhoný, Dušek), 43. Půža (Rohlík, Dušek), 46. Půhoný (Dušek, Kulhánek) - 34. Tomaník (Račický, Kališ), 38. Tomaník (Račický, Vašíček). Rozhodčí: Jan Grygera - Marek Tichý, Jaroslav Štěrba. Vyloučení: 4:6. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 350. Průběh utkání: 3:0, 3:2. 5:2.
Plameny v 17. kole přivítaly Techniku Brno, která od začátku utkání byla velmi vyrovnaným soupeřem. Plameny se zásluhou Dominika Duška dostaly hned ve 4. minutě do vedení 1:0, které vydrželo do konce první třetiny. Krátce po vstupu do druhé části opět Dušek navyšoval už na 2:0 a ve vlastním oslabení navíc domácí přidali třetí gól. Technika nakonec ještě totéž vyloučení Plamenů potrestala a snížila na 3:1 zásluhou Pavla Tomaníka. O pár minut později Račický poslal přesnou přihrávku Tomaníkovi, který vstřelil kontaktní branku Techniky. Do třetí třetiny se šlo za těsného stavu 3:2 pro domácí, krátce po jejím začátku ale parádní trefou vrátil Plamenům dvoubrankové vedení Půža. Krátce nato přidal pátý gól Půhoný a domácí si zbytek zápasu již pohlídali a zlomili sérii tří proher v řadě zápisem tří bodů do tabulky. Příležitost připsat si další body do tabulky budou mít Plameny opět v sobotu, kdy zajíždí k utkání do Nového Jičína.

Reportáž

VIDEOREPORTÁŽ

 

Ohlasy po utkání

Vojtěch Šír (SKLH Žďár nad Sázavou): Za mě dnes jeden z nejhorších výkonů, co jsme letos předvedli. Díky bohu za tři body, ale co se týká předvedené hry a celkově obětavosti, nějaké zodpovědnosti, tak si myslím, že se to dnes rovnalo nule. Jsme rádi za tři body, ale takto kdybychom měli pokračovat, myslím si, že bychom brzy byli v problémech. Ale věřím, že se to nebude opakovat, a příští zápas bude ten výkon daleko lepší.

Fotogalerie