ZNS - TEC 7:6 - Plameny slaví první výhru v přípravě

Zveřejněno 12.09.2023 | Anna Daňsová
SKLH Žďár nad Sázavou VSK Technika Brno
přát., úterý 12.9.2023
SKLH Žďár nad Sázavou - VSK Technika Brno ZNS - TEC
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) - Pleva, Kukla, Kulhánek, Ludvík J., Grauer, Půža - Půhoný, Rohlík, Dušek, Kadleček, Ludvík T., Čejka, Jícha, Štola, Chlubna, Maštera.
VSK Technika Brno: Nešpůrek (Šembera) - Dufek, Lašák, Macháň, Úlehla, Holík, Kubica, Fornál – Benýšek, Kaukič, Masař, Pospíšil, Tomaník, Picka, Vyroubal, Bartes, Pígl, Čoupek, Račický.
Branky a nahrávky: 22. Ludvík T. (Čejka, Kadleček), 22. Ludvík T. (Čejka), 26. Půhoný (Kukla, Dušek), 39. Štola (Grauer), 47. Chlubna (Jícha), 49. Pleva (Čejka), 56. Rohlík (Ludvík J.) - 13. Kaukič, 13. Masař (Picka), 34. Picka (Lašák), 54. Úlehla (Čoupek), 55. Tomaník (Úlehla), 59. Pospíšil. Rozhodčí: Arnold - Klouda, Fiksa. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:2, 3:2. 3:3, 6:3, 6:5, 7:5, 7:6.
Po sérii proher v přípravě přivítaly Plameny na Bouchalkách nováčka druhé ligy, Techniku Brno. Ani tentokrát domácím vstup do zápasu příliš nevyšel, když prohráli první třetinu 0:2. Plameny ale dokázaly otočit zápas na svoji stranu a v napínavém závěru třetí třetiny, kdy hosté mohutně dotahovali, se jim podařilo náskok udržet, a tak ze zápasu bohatého na góly nakonec berou první vítězství v přípravě. Hned ve čtvrtek Plameny čeká další přípravné utkání, zahrají si odvetu proti Velkému Meziříčí, které je v předchozím vzájemném zápase porazilo po prodloužení.
 

Ohlasy po utkání

Jiří Plachý (SKLH Žďár nad Sázavou): Zase nám nevyšel vstup do zápasu. Po první třetině jsme si k tomu ale něco řekli a zlepšilo se to a naštěstí se nám zápas podařilo otočit a i přes dramatický závěr vedení udržet. Ale děláme pořád spoustu chyb v obraně, v útočné třetině situace zbytečně přehráváme, chybí mi tam více střelby. To je potřeba do startu sezony určitě zlepšit.