ZNS - TEC 3:2 - Plameny díky vynikajícímu Sejpalovi urvaly tři body

Zveřejněno 21.02.2024 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou VSK Technika Brno
39., středa 21.2.2024
SKLH Žďár nad Sázavou - VSK Technika Brno ZNS - TEC
SKLH Žďár nad Sázavou: Sejpal (Sláma) – Wasserbauer, Půža, Grauer, Pleva (C), Jar. Ludvík, A. Svoboda – Dušek, Picka, Půhoný (A) – Rohlík, Jícha, Kadleček – Gregar, T. Ludvík, Maštera.
VSK Technika Brno: Šurý (Nešpůrek) – A. Pospíšil, Remta, Fajmon, K. Holík, M. Dufek, P. Vašíček, Kališ, Úlehla – Benýšek (C), Bartes, T. Pigl – Harmim, T. Handl, E. Pospíšil (A) – M. Pigl, Martinec, Staněk – Vach, Masař, Račický.
Branky a nahrávky: 1. Pleva (Půhoný, Dušek), 27. Wasserbauer (Jícha, Rohlík), 42. Jícha (Pleva) – 46. M. Dufek (Masař), 46. Harmim (Bartes, P. Vašíček). Rozhodčí: Held – Gregar, Kalina. Vyloučení: 5:6 + 5+OK Pleva (ZNS). Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Počet diváků: 550. Průběh utkání: 3:0, 3:2.
Žďárští hokejisté přivítali ve 39. kole druhé ligy skupiny východ v přímém souboji o play-off brněnskou Techniku. Ta během zápasu potvrzovala zlepšené výkony z posledních zápasů a domácí se, jen díky Sejpalovi, drželi po celý zápas ve vedení. Utkání zkomplikovalo pětiminutové vyloučení Plevy, během kterého se hosté dostali na dostřel, ale vyrovnat se jim již nepodařilo. Plameny si tak do tabulky připisují důležité tři body, a jsou tak nadále ve hře o šestou příčku v tabulce.

Reportáž

VIDEOREPORTÁŽ

 

Ohlasy po utkání

Jiří Plachý (SKLH Žďár nad Sázavou): Dnes se mi utkání hodnotí přeci jenom lépe než zápas v Havířově. V kabině před utkáním jsme si řekli co od dnešního utkání očekáváme, co je potřeba plnit a čeho se musíme vyvarovat. Myslím, že se nám to dvě třetiny dařilo na jedničku. Bohužel třetí třetina a pětiminutové vyloučení udělalo ze zápasu drama, ale se šťastným koncem pro nás. Sejpy dnes předvedl jeden ze svých nejlepších výkonů v dresu Plamenů.

Fotogalerie