ZNS - HOD 2:3 - Plameny po nepovedeném výkonu podlehly Drtičům

Zveřejněno 12.01.2022 | Redakce, foto: Petr Nedvěd
SKLH Žďár nad Sázavou Hodonín
30., středa 12.1.2022
SKLH Žďár nad Sázavou - Hodonín ZNS - HOD
SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Sláma) – Čermák, Pleva, Macek, Vašíček, Půža, Váňa – Jícha, Gregar, Wasserbauer, Čermák, Bureš, Štola, Prokš, Adam, Chlubna, Procházka
Hodonín: Kořének (Malyschev) – Miklík, Sedláček, Hohl, Hefka, Mikulík, Škápik, Pchalin – Hložánek, Janás, Komínek, Růžička, Romančík, Handl, Lekeš, Levickij, Hrazdira, Marek
Branky a nahrávky: 15. Chlubna (Vašíček, Adam), 52. Čermák (Wasserbauer) – 22. Levitskij (Romančík, Janás), 42. Janás (Sedláček), 43. Handl (Hefka). Rozhodčí: Kohoutek – Nechvátal, Štěrba. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 300. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 2:3.
Dvě trefy v rozmezí pouhých šestnácti vteřin rozhodly o prohře Plamenů proti hodonínským Drtičům. Hostující hokejisté v úvodu třetí třetiny dokonale zaskočili Plameny, domácím odskočili z 1:1 na 3:1 a ve zbytku vyrovnaného utkání už náskok nepustili. Domácí sekundu před koncem mohli z trestného střílení skóre ještě srovnat, skvělý gólman Kořének však nájezd Gregara zneškodnil, a tak Plameny odcházely z ledu poraženy. O nápravu nepovedeného výkonu se budou snažit svěřenci Martina Sobotky v sobotu, kdy zavítají na led Opavy.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.

SESTŘIH UTKÁNÍ

 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKHL Žďár nad Sázavou): Prohráli jsme naprosto zaslouženě. Před utkáním jsem říkal, že musíme do zápasu nastoupit od jeho úvodu se stoprocentním nasazením. Bohužel tomu tak vůbec nebylo, vypadalo to od nás spíše jako exhibiční zápas. Každý zápas nás musí bolet, bez toho budeme těžko dělat výsledky. Věřím, že si to po tomhle zápasu všichni uvědomíme. Tím ale v žádném případě nechci snižovat výkon hráčů Hodonína, hráli výborně, tři body si naprosto zasloužili. Nakonec jsme ale ještě mohli vyválčit alespoň bodík, když jsme měli chvíli před koncem výhodu trestného střílení. Bohužel jsme jej neproměnili, bod by pro nás byl zlatý.

Fotogalerie