ZNS - VAL 1:2 - Plameny se rozloučily s rokem 2021 těsnou prohrou

Zveřejněno 30.12.2021 | Redakce, foto: Petr Nedvěd
SKLH Žďár nad Sázavou Valašské Meziříčí
26., středa 29.12.2021
SKLH Žďár nad Sázavou - Valašské Meziříčí ZNS - VAL
SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Sláma) - Čermák J., Lojek, Pleva, Macek, Vašíček, Váňa, Půža - Jícha, Gregar, Wasserbauer, Čermák D., Bureš, Štola, Prokš, Štěpánek, Chlubna, Malenovský
Valašské Meziříčí: Daneček (Tkadlec) - Báchor, Gabrhelík, Ďurkáč, Hanák, Holiš, Kamas, Mošnička - Goiš, Vávra, Dobša - Andris, Pořický, Finsterle - Kozubík, Stodůlka, Vavřík - Urbanec
Branky a nahrávky: 39. D. Čermák (Wasserbauer, Gregar) - 5. Vávra (Goiš, Gabrhelík), 23. Vávra (Goiš, Dobša). Rozhodčí: Reich - Nechvátal, Roupec. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 470. Střely na branku: 32:28. Průběh utkání: 0:2, 1:2.
Poslední zápas roku 2021 bohužel nedopadl pro Plameny dle jejich představ. Souboj dvou týmů z vrcholku druholigové skupiny Východ rozhodl lídr první formace hostů Tomáš Vávra dvěma přesnými zásahy, a také skvělý výkon hostujícího brankáře Danečka. Valaši tak i díky nim odmítli Plameny v možném přiblížení se v tabulce a naopak jim odskočili na rozdíl 11 bodů. Další utkání čeká naše hokejisty až v novém roce, když 5. ledna přivítají na svém ledě brněnskou Kometu.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.

SESTŘIH UTKÁNÍ

 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKHL Žďár nad Sázavou): Myslím si, že to byl dneska vyrovnaný zápas, lidé se po Vánocích museli bavit. Pro nás jen škoda, že jsme z těch šancí, co jsme měli, nedali gól, nedorovnali. Za ten náš výkon jsme si dle mého alespoň ten bodík zasloužili, ale dnes nám to tam bohužel nepadalo. V koncovce se poslední dobou trošku trápíme. Soupeř hrál v obranném pásmu výborně, měli jsme to tam hodně těžké. Ale jak říkám, chce to více střelby. My si stále jen nahráváme, chceme to dát do prázdné brány, ale bez střílení, clonění a dorážek to prostě nepůjde.

Fotogalerie