ZNS - VAL 2:6 - Ve šlágru kola zvítězili Bobři

Zveřejněno 30.10.2021 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou Valašské Meziříčí
12., sobota 30.10.2021
SKLH Žďár nad Sázavou - Valašské Meziříčí ZNS - VAL
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (28. Čáp) – Pleva, Lojek, Váňa, Pražák, Zukal, Macek, Půža – Wasserbauer, Jícha, Štěpánek, Bureš, Štola, Čermák, Adam, Prokš, Gregar.
Valašské Meziříčí: Slovák (Majer) – Ďurkáč, Báchor, Vosátko, J. Jenáček, Holiš, Kamas, Mošnička – Goiš, Vávra, Apolenář – Pořický, Křivohlávek, Andris – Kuchařík, Weintritt, Urbanec – Kozubík.
Branky a nahrávky: 22. Zukal (Gregar, Jícha), 23. Bureš (Wasserbauer) - 13. Vávra (Goiš, Báchor), 24. Křivohlávek (Andris, Vosátko), 27. Apolenář (Ďurkáč), 28. Pořický (Křivohlávek, Andris), 35. Apolenář (Vávra, Ďurkáč), 55. Křivohlávek. Rozhodčí: Čuňočka - Čelechovský, Bezděk. Vyloučení: 7:3. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 527. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:6.
Na Bouchalky přijíždělo v rámci 12. kola druhé ligy skupiny Východ ve formě hrající Valašské Meziříčí, které od začátku utkání potvrzovalo to, v jaké pohodě poslední zápasy hraje. I tak bylo první dějství vyrovnané se šancemi na obou stranách, ale přeci jen se hosté dostali do vedení díky využité přesilové hře. Na začátku druhé třetiny přišel uragán gólů - nejprve domácí rychle otočili skóre, ale poté Bobři díky třem přesným zásahům vyhnali Slámu z branky a dostali se do pohodlného náskoku, který do konce utkání ještě navýšili. Plameny se tak propadly na třetí místo tabulky a ve středu vyzvou, opět na svém ledě, brněnskou Kometu.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.

SESTŘIH UTKÁNÍ