Z Benešova vezeme tři body

Zveřejněno 16.09.2009 | jh
Benešov SKLH Žďár nad Sázavou
2., středa 16.9.2009
Benešov - SKLH Žďár nad Sázavou BNS - ZNS
SKLH Žďár nad Sázavou: Vajner - Koželuh, Doležal, Pleva, Smejkal, Sobotka R., Lupač - Muhlfait, Sobotka M., Plachý - Kunstmüller, Bukáček, Dítě – Šulc, Havelka, Štěpánek
Branky a nahrávky: 11. Verbík (Holánek), 14. Jágr (Dvořák), 25. Kocman (Kaňka), 43. Jágr (Kocman) - 2. Sobotka R. (Havelka, Smejkal), 7. Plachý (TS), 9. Kustmuller (Bukáček, Lupač), 31. Bukáček (Lupač), 42. Lupač, 46. Plachý (Doležal) . Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:3, 3:3, 3:5, 4:5, 4:6.
B E N E Š O V - I ve druhém mistrovském zápase dokázali naši hráči zvítězit. Podobně jako v loňské sezóně tak dali rychle zapomenout na kolísavé výkony z přípravy. Vítězství je to o to cennější, že kvůli viróze několik hráčů základní sestavy k zápasu vůbec neodcestovalo a někteří další nastoupili se zdravotními problémy. Přesto zápas zvládli na výbornou a vyjma krátkého výpadku ve druhé třetině jej měli neustále pod kontrolou. Při rovnovážném počtu hráčů na ledě byli naši hráči lepším týmem, zatímco domácí hrozili převážně z přesilových her. V naší brance se ve výborné formě opět představil Vajner.