ZNS - VYS 1:6 - Na rozjetý Vyškov Plameny nestačily

Zveřejněno 07.02.2024 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou Hokej Vyškov
35., středa 7.2.2024
SKLH Žďár nad Sázavou - Hokej Vyškov ZNS - VYS
SKLH Žďár nad Sázavou: Sejpal(Sláma) – Pleva (C), Kukla, Jar. Ludvík, Kubíček, Grauer, Půža – Půhoný (A), Dušek, Wasserbauer (A) – Kadleček, Jícha, Chlubna – Rohlík, T. Ludvík, Gregar – Maštera, Polodna.
Hokej Vyškov: Kořenek (Synek) - Žižka (C), Hefka, Hohl, Mikulík, Studený, Holemý, Dluhoš - Popelka, Štefka J., Komínek (A) - Sebera, Lekeš, Tomajko - Janeček, Vašíček, Kořenek - Lehečka (A), Krejčiřík, Štefka D.
Branky a nahrávky: 25. Gregar (Ludvík T., Chlubna) - 12. Sebera (Krejčiřík, Hohl), 13. Štefka J. (Štefka D., Mikulík), 24. Štefka D. (Lehečka, Mikulík), 31. Komínek (Lehečka, Žižka), 42. Kořenek (Štefka J., Mikulík), 58. Janeček (Tomajko, Lekeš). Rozhodčí: Grygera - Štěrba, Augusta. Vyloučení: 11:9. Využití: 0:2. V oslabení: 0:1. Diváci: 465. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:6.
PRVNÍ TŘETINA PATŘILA SOUPEŘI Z JIŽNÍ MORAVY, OD DRUHÉ TŘETINY SE OBRAZ HRY ZMĚNIL, PŘIDALO SE NA DŮRAZU, BOHUŽEL ROZJETY VYŠKOV SE ZASKOČIT NEPODAŘILO A TEN SI TAK ODVÁŽÍ ZASLOUŽENÉ VÍTĚZSTVÍ. V SOBOTU ZAVÍTÁME K BOBRŮM DO VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ!

Reportáž

VIDEOREPORTÁŽ

 

Ohlasy po utkání

Milan Řehoř (SKLH Žďár nad Sázavou): Bohužel první deset minut jsme čekali, co s námi Vyškov provede a měli jsme zbytečně velký respekt. Po tom druhém gólu jsme začali hrát, ale Vyškov je kvalitní mančaft a bylo těžké se u nich prosadit. Za stavu 3:1 si myslím, že jsme byli lepší, bohužel, naše šance jsme neproměnili a to nás dneska stálo body.

Michal Konečný (Hokej Vyškov): Pro diváka určitě zajímavý zápas. Zápas byl bruslivý, aspoň z naší strany. Žďár měl nějaké šance v první třetině, ale nás výborně podržel Kořenek. Ono se nám to potom lépe hraje a jakmile jsme odskočili na 4:1, pak už jsme hráli uvolněně. Je na nás prostě vidět ta herní pohoda z předchozích zápasů a kluci si ty zápasy užívají.