ZNS - HOM 2:4 - Z utkání s Hodonínem vycházíme naprázdno

Zveřejněno 06.03.2024 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou SHKM Hodonín
43., středa 6.3.2024
SKLH Žďár nad Sázavou - SHKM Hodonín ZNS - HOM
SKLH Žďár nad Sázavou: Sejpal (Sláma) – Wasserbauer (A), Půža, Grauer, Pleva (C), Jar. Ludvík, Beran – Dušek, Kadleček, Půhoný (A) – Rohlík, Jícha, Picka – Chlubna, T. Ludvík, Polodna - Gregar, Maštera.
SHKM Hodonín: Dolíška (Holík) - Talafa, Sedláček, Polesný (A), Rauš (A), Švejda, Stuchlík, Němec - Matěj, Laciga, Dobiáš - Weintritt, Mach, Dobiáš - Sajdl (C), Zaichyk, Bachánek - Krejčí, Sedlák, Huňady J.
Branky a nahrávky: 54. Půhoný (Jícha), 59. Půhoný (Pleva) - 3. Krejčí (Sedlák), 52. Zaichyk (Dobiáš, Laciga), 55. Talafa (Laciga, Dobiáš), 60. Novák (Talafa, Mach). Rozhodčí: Maťašovský - Kalina, Augusta. Vyloučení: 4:4, navíc Dušek 5 + OK, neproměněné TS hosté. Využití: 1:2. V oslabení: 1:1. Diváci: 678. Střely na branku: 36:29. Průběh utkání: 0:1, 0:2, 1:2, 1:3, 2:3, 2:4.
VE ČTVRTÉM UTKÁNÍ V OSMI DNECH VYŠLY PLAMENY Z UTKÁNÍ S HODONÍNEM NA PRÁZNO. DVĚ TŘETINY VELMI ZODPOVĚDNÉHO VÝKONU, KTERÝ PATŘIL DO KATEGORIE PLAYOFF, KDE SE TRESTÁ KAŽDÁ CHYBA, SE I ČASTÝMI OSLABENÍMI VE TŘETÍ PERIODĚ ŽĎÁRŠSTÍ HOKEJISTÉ NEDOKÁZALI POŘÁDNĚ PROSADIT A PŘI KAŽDÉM SNÍŽENÍ, POUZE KORIGOVALI NEPŘÍZNIVÝ STAV UTKÁNÍ. DÍKY PŘEDCHOZÍM VÝSLEDKŮM MAJÍ PLAMENY JISTÉ PLAY OFF A V SOBODU BODOU V OPAVĚ HRÁT O LEPŠÍ NASAŽENÍ V PRVNÍM KOLE.

Reportáž

VIDEOREPORTÁŽ

 

Ohlasy po utkání

Jiří Plachý (SKLH Žďár nad Sázavou): „Zhodnotit dnešní zápas a nebýt v emocích, to asi ani nejde! Dvě třetiny i přes to, že jsme prohrávali nula jedna jsme plnili, co jsme si řekli, že na Hodonín platí. Šance jsme si vytvořili a věřili jsme, že nám tam určitě musí něco padnout. Takhle jsme vstoupili i do té třetí třetiny. Jenže co se potom dělo, nevím. Pětiminutové vyloučení zásadně ovlivnilo zbytek zápasu. Nechápu proč na posledních deset minut rozhodčí zcela změní metr, kterým utkání posuzuje. Dvě třetiny se odvíjely ve zcela jiném posuzování zákroků. S výsledkem už nic neuděláme. Teď den volna, v pátek trénink kde si k utkání něco řekneme, rozebereme si chyby a připravíme se na Opavu. V pátek si předehrává zápas Jičín a v sobotu, už budeme vědět o jaké příčky v posledním zápase ZČ hrajeme.“

Aleš Bachánek (SHKM Hodonín): „Do Žďáru jsme jeli nachystaní, věděli jsme, že nesmíme dostal góly. Cesta k tomu vedla v poctivém bránění v našem obraném pásmu, tak aby nedocházelo k přečíslení v před brankovém prostoru, což se nám dařilo polovinu zápasu. Pak se nám zranili dva hráči. Hru jsme stáli na tři lajny a řekli jsme si, že zápas dohrajeme systémem Play-off. Vyhazovat a kazit hru, což se nám dařilo, až do konce zápasu. Přidali jsme i nějaké branky, takže se mi ten zápas hodnotí kladně.“

Fotogalerie