ZNS - SUM 5:0 - Plameny po skvělém výkonu berou tři body!

Zveřejněno 04.11.2023 | Anna Daňsová
SKLH Žďár nad Sázavou Draci Pars Šumperk
12., sobota 4.11.2023
SKLH Žďár nad Sázavou - Draci Pars Šumperk ZNS - SUM
SKLH Žďár nad Sázavou: Maleček (Sláma) - Pleva, Ludvík J., Adam, Grauer, Půža, Kukla - Čejka, Gregar, Maštera, Jícha, Wasserbauer, Kadleček, Dušek, Rohlík, Půhoný, Ludvík T.
Draci Pars Šumperk: Irgl (Ryšavý) - Dudycha, Cibuzar, Minařík, Hohl, Kubíček, Rutar - Antoníček, Polách, Nilsson, Danielčák, Jaroš, Šišolák, Horký, Vachutka, Skopal.
Branky a nahrávky: 12. Kukla (Rohlík, Adam), 19. Čejka (Kadleček, Wasserbauer), 24. Půhoný (Dušek, Kukla), 38. Dušek (Půhoný), 56. Rohlík (Wasserbauer, Půhoný). Rozhodčí: Ivan Čuňočka - Roman Komínek, Patrik Augusta. Vyloučení: 4:6. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 765. Průběh utkání: 5:0.
Ve dvanáctém kole přivítaly Plameny na Bouchalkách Draky ze Šumperka, kteří přijeli také se třemi novými posilami. Od počátku vyrovnané utkání otevřel trefou ze 12. minuty Kukla po parádní křížné přihrávce Rohlíka. Vedení navýšil v 19. minutě Čejka v přesilové hře, a tak Plameny po první části vedly 2:0. Hosté přesto byli dále nebezpeční a nastřelili několik tyček, žádnou ze svých šancí ale nedokázali využít, a tak se znovu trefovali pouze domácí. Střelecké skóre uzavřel v 56. minutě Rohlík, který po parádní souhře využil přesilovou hru 5 na 3 a zvýšil na konečných 5:0. Fantastickým výkonem se opět blýskl chytající Štěpán Maleček, který po zásluze udržel druhé čisté konto v dresu Plamenů. Plameny se na Bouchalkách představí znovu ve středu, kdy v utkání s charitativním podtextem přivítají Vyškov.

Reportáž

VIDEOREPORTÁŽ

 

Ohlasy po utkání

Vojtěch Šír (SKLH Žďár nad Sázavou): Na Šumperk jsme se dobře připravovali, věděli jsme, že před zápasem posílili, že jim přišli tři kluci se zkušenostmi z první ligy, takže jsme do toho zápasu šli s respektem. Myslím si, že to, co jsme chtěli, jsme plnili. Výsledek vypadá jednoznačně, ale bylo to po boji, průběh určitě nebyl tak jednoznačný. Kluci k tomu ale dnes přistoupili zodpovědně, makali celých 60 minut, takže z naší strany spokojenost. Jsme hrozně rádi za nulu pro Štěpána, to je určitě taková odměna za skvělý výkon v zápase.

Fotogalerie