KOP - ZNS 5:4 - Plameny ztratily dvoubrankové vedení a z Kopřivnice se vrací bez bodu

Zveřejněno 21.10.2023 | Anna Daňsová
HC ISMM Kopřivnice SKLH Žďár nad Sázavou
9., sobota 21.10.2023
HC ISMM Kopřivnice - SKLH Žďár nad Sázavou KOP - ZNS
HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (Baldik) - Zeman, Marek, Hlaváč, Petrek, Hrůzek, Bartošák, Kelnar - Raška, Gola, Indrst, Urban, Brodek, Mach M., Pindel, Kubík, Sluštík, Mach J., Suchý, Pargáč.
SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sláma) - Kulhánek, Pleva, Ludvík, Grauer, Kukla, Půža - Štola, Gregar, Maštera, Jícha, Wasserbauer, Kadleček, Dušek, Chlubna, Čejka, Půhoný.
Branky a nahrávky: 7. Sluštík (Gola, Suchý), 27. Bartošák (Brodek), 49. Brodek (Sluštík, Suchý), 54. Mach J. (Pargáč, Mach M.), 58. Suchý (Sluštík, Brodek) - 6. Kadleček (Kulhánek), 34. Půhoný (Wasserbauer, Kulhánek), 39. Chlubna (Půhoný, Dušek), 45. Kadleček (Kukla, Čejka). Rozhodčí: Viktor Schenel - Matěj Bartoň, Michal Frais. Vyloučení: 8:5. Využití: 3:3. V oslabení: 0:0. Diváci: 536. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:4, 5:4.
V devátém kole Plameny zajížděly na led Kopřivnice, kde se už v 6. minutě první třetiny ujaly vedení díky využité přesilovce. Domácí ale odpověděli o půl minuty později a ve druhé třetině otočili stav na svoji stranu. Ve druhé části poznamenané častým vylučováním ale nakonec Plameny znovu převzaly vedení, když nejprve Půhoný využil dvojnásobnou přesilovou hru a pak těsně po návratu z trestné lavice využil chybu domácí obrany Chlubna po přihrávce Půhoného, když se ocitli sami před domácím brankářem. Kopřivničtí ale zvýšili aktivitu a odměnou jim bylo vyrovnání na 4:4. V 57. minutě pak dostali domácí přesilovou hru, kterou dokázali využít a dovést utkání do vítězného konce, takže Plameny se vrací domů bez bodu. Další utkání je čeká ve středu, kdy zavítají na led Hodonína.