NJI - ZNS 0:3 - Čáp zavřel svoji klec a Plameny zdolaly lídra tabulky

Zveřejněno 13.11.2021 | Redakce
Nový Jičín SKLH Žďár nad Sázavou
15., sobota 13.11.2021
Nový Jičín - SKLH Žďár nad Sázavou NJI - ZNS
Nový Jičín: Galuška (Šimonů) - Váňa, Foltýn, Hladiš, Kleiner, Kožený, Hruška - Franek, Zdeněk, Maliník, Konečný, Hilšer, Gebauer, Bordowski, Flok, Štefka, Káňa, Lehečka, Kořenek
SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Sláma) - Čermák J., Pleva, Lojek, Vašíček, Pražák, Půža - Kovářů, Štola, Adam, Gregar, Wasserbauer, Prokš, Jícha, Chlubna, Štěpánek, Bureš, Malenovský
Branky a nahrávky: 28. Štola (Adam, Jícha), 45. Kovářů (Bureš, Adam), 58. Jícha (Bureš). Rozhodčí: Rapák - Kořistka, Veselý. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 442. Střely na branku: 43:29. Průběh utkání: 0:3.
Do třetice všeho dobrého. Tak by se dala charakterizovat výhra Plamenů nad Novým Jičínem, když naši hokejisté předchozí dvě bitvy s Ďábly prohráli. Velkou měrou se na vítězství podílel brankář Jan Čáp, který pochytal všechny střelecké pokusy domácích, včetně trestného střílení Tomáše Franka! Plameny si tak připisují třetí výhru v řadě a přiblížily se absolutnímu čelu tabulky. V dalším utkání přivítají již tuto středu na svém ledě Hodonín. Bude to i s Petrem Vampolou?

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.
 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKLH Žďár nad Sázavou): Zápas se nám povedl, tři body z ledu Nového Jičína jsou super. Hlavně mě těší, že se nám zápas podařilo odehrát s nulou vzadu a je to vlastně náš první zápas v sezoně, kdy jsme nedostali gól. Byl to od nás parádní týmový výkon, slušně jsme bránili, byť musím uznat, že jsme měli občas i trošku štěstí. Jediné negativum zápasu byla skutečnost, kdy jsme domácí celek několikrát pustili do nebezpečných brejků. Něco jsme si k tomu ale v průběhu zápasu řekli a pak jsme se v tomto výrazně zlepšili. Zápas byl o prvním gólu, díky tomu, že jsme jej vstřelili my, jsme pak mohli vyrážet do rychlých protiútoků. Výborně nás podržel Čapíno v brance, byl to od něj super výkon, od něhož se všechno odvíjelo, zachytal opravdu parádně.