Z Přerova jedeme s prázdnou

Zveřejněno 21.09.2008 | MK
Přerov SKLH Žďár nad Sázavou
3., neděle 21.9.2008
Přerov - SKLH Žďár nad Sázavou PRE - ZNS
Přerov: Krejčí (Matoušek) - Pala, Halouska, Hruška, Vlček, Novák, Bauer, Faltýnek, Kočara, Sprušil, Ditrich, Martinák, Hanák, Šimo, Kolář, Korčák, Rusek, Rak
SKLH Žďár nad Sázavou: Němec (Černý) - Jelínek, Koželuh, Pleva, Fibikar, Souček, Popela - Šulc, R.Sobotka, Fila, Dítě, Štepánek, Mühlfait, M.Sobotka, Vránek, Ptáček, Burián, Kaut, Křišťan
Branky a nahrávky: 5. Novák (Šimo), 7. Kočara (Šimo), 37. Ditrich (Sprušil), 53. Halouska (Rusek), 54. Rusek (Hanák), 58. Rusek (Hanák) - 16. Kaut (Dítě), 58. Mühlfait (Jelínek, Kaut)
Rozhodčí: Mrkva - Adamec, Štěpán
Vyloučení: 10:10 Využití: 2:1
Diváci: 950
Střely na branku: 31:29
Průběh utkání: 2:0, 2:1, 5:1, 5:2, 6:2
P Ř E R O V - V Přerově jsme nedokázali zopakovat výborné výkony v prvních dvou utkání a utrpěli jsme první porážku v soutěži.

Reportáž

Přerovští Zubři si v úvodu první třetiny vytvořili obrovský tlak ze kterého vytěžili dvě branky. Další nadějné šance ale zůstaly nevyužity a tak se ke slovu dostali hosté, kterým se v 16.minutě podařilo snížit skóre na 2:1. Hra se v posledních minutách první třetiny více vyrovnala.

Druhá třetina nabídla velmi pěkný hokej. Hosté měli obrovskou šanci na vyrovnání v podobě téměř dvouminutové přesilovky 5/3, kterou však pohrdli. Znovu tak platilo staré známé "nedáš - dostaneš". Domácí ve 37.minutě dokázali potrestat chybu hostující obrany a po čtyřiceti minutách tak vedli v poměru 3:1.

V závěrečné třetině se hosté snažili vstřelit kontaktní branku, více otevřeli hru, místo snížení však dvakrát inkasovali a bylo rozhodnuto. Na závěr brankou na každé straně došlo jen ke korekci výsledku.