MD : Body z hor

Zveřejněno 13.09.2010 | kulda
Krkonoše SKLH Žďár nad Sázavou
2., neděle 12.9.2010
Krkonoše - SKLH Žďár nad Sázavou KRK - ZNS
Krkonoše: Čech (33.Prchlík) - Dufek, Pohl, Junek, Stanev, Kerekanič, Vitoušek, Vacek, Šelep, Smékal, Kadavý, Krsek, Bjelka, Augustín, Petřík, Erban, Tauchman, Bulíček, Žalud, Průšek
SKLH Žďár nad Sázavou: Zelený (Ptáček) - Němec A., Linsbauer, Koláček J., Koláček R., Vlček - Mäki, Jícha, Pazourek - Šmída (30.Prchal), Němec R., Šebesta - Kittler, Skotar, Macháček
Branky a nahrávky: 5.Jícha(Pazourek), 7.Skotar(Vlček), 18.Kittler(Skotar,Macháček), 20.Macháček(Skotar), 33.Jícha(Pazourek), 39.Němec R.(Pazourek), 41.Němec A.(Jícha), 43.Jícha, 55.Šebesta(Skotar), 59.Jícha(Mäki) - 16.Smékal(Vacek), 21.Smékal(Tauchman), 29.Smékal(Tauchman)
Rozhodčí: Samek - Padevět, Veselý
Vyloučení: 0:6
Využití: 0:0 V oslabení: 0:2
Střely na branku: 20:54
Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4, 3:4, 3:10
V R C H L A B Í - Druhé mistrovské utkání sehrál v neděli mladší dorost s HC Krkonoše. Toto mužstvo je složeno z hráčů dvou oddílú a to Vrchlabí a Trutnova. Tentokrát na ledě Vrchlabí měli žďárští hráči po celé utkání převahu, kterou dokázali vyjádřit i brankově a tak se zápasové skóre zastavilo až na dvouciferné hodnotě. Připsali si do tabulky cenné tři body a už v tomto týdnu mohou svoje konto rozšířit neboť v něm sehrají další dva zápasy.

Reportáž

Začátek utkání byl zcela v režii hostů a svoji převahu dokázali zúročit ve dvoubrankové vedení. I na dále byli lepším týmem, ale další branky se jim vstřelit nepodařilo. Signálem pro třetí a čtvrtý gól v domácí síti byl až první zásah domácích,kteří po ojedinělém brejku snížili na rozdíl jediné branky. A tak se šlo do kabin za stavu 1:4.
Druhá třetina začala ze strany Žďáru vlažně. Zřejmě pod dojmem tříbrankového vedení hra sklouzla k samostatnému řešení útočných akcí a k neproměňování gólových příležitostí. Zaslouženým trestem bylo snížení jejich náskoku na 3:4. Až ve druhé polovině druhé třetiny se hra opět zlepšila a hned byla korunována dalšími dvěma brankami v síti horalů.
Třetí část hry už byla zcela v režii hostí a po vstřelení dalších čtyř branek do sítě domácího brankáře zaokrouhlili počet vsřelených branek na deset. Z těch hned čtyři vstřelil střelecky disponovaný Jícha, který byl jistě i nejlepším hráčem utkání.
Tento týden sehrají hráči Žďáru další dvě utkání. Ve čtvrtek 16.září v 16:30 s Benátkami a v sobotu 18.září v 17:30 s mužstvem Dvůr Králové/Náchod. Obě utkání se odehrají na domácím ledě.

Ostatní výsledky :
Benátky n.Jiz. - Třebíč          3:4  (SN)
Č.Budějovice B - Kobra Praha     9:5
Liberec B - Jindřichův Hradec    7:1
Kolín : Dvůr Králové/Náchod     12:2
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Utkání jsme měli po celou dobu pod kontrolou. Jsem rád, že se v mužstvu začínají "zabydlovat" hráči, kteří přišli pro letošní sezonu z Dukly na hostování. Stále nedokážeme hrát kolektivně i v okamžicích kdy vedeme a protože těžší zápasy ještě přijdou nemuselo by se nám to vyplatit.