JUN: PRO - ZNS 2:4 Zasloužené body z Prostějova

Zveřejněno 14.09.2008 | Redakce
Jestřábi Prostějov SKLH Žďár nad Sázavou
4., neděle 14.9.2008
Jestřábi Prostějov - SKLH Žďár nad Sázavou PRO - ZNS
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma - Dítě, Štěpánek, Adam, Horký, Klíma, Šimon - Šír, Hron, Slavík, Plch, Zadina, Kunstmüller, Simandl, Kříž, Mahel
Branky a nahrávky: 34:34 Štěpánek (Hron), 36:49 Štěpánek (Adam, Zadina), 46:26 Štěpánek (Plch), 48:17 Šír (Slavík) - 22:33 Skácel (Oliberius), 56:37 Cik . Rozhodčí: Váňa, Hejda, Obadal. Vyloučení: 14 : 11 . Střely na branku: 29 : 26 .
P R O S T Ě J O V - Po pátečním nepovedeném duelu s Frýdkem odehráli naši junioři další kolo na ledě Prostějova. Tomu naopak páteční zápas vyšel na výbornou, když porazil favorizovanou Jihlavu jednoznačným výsledkem 6:1. To jej stavělo do role favorita i v zápase s našimi mladíky, zvláště když naše mužstvo nastoupilo pouze se dvěma klasickými obránci.

Reportáž

Zápas byl od počátku oboustranně opatrný a tak první třetina skončila bez branek. Na počátku druhé třetiny se sice domácí ujali vedení, ale naši hráči postupně začali zvyšovat obrátky a do konce třetiny se jim zaslouženě podařilo stav dvěma brankami otočit.

Očekávaný nápor domácích se ve třetí třetině nekonal, naopak naši hráči přidali další dvě branky a v pohodě si pohlídali vítězství. Domácím se sice podařilo ještě v závěru snížit brankou ve vlastním oslabení, ale to bylo z jejich strany vše. Za zmínku stojí hattrick Štěpánka, který zápas odehrál na pro něj nezvyklém postu obránce a jistý výkon brankáře Slámy, který kryl i trestné střílení.