Z prvního domácího zápasu bereme vítězství

Zveřejněno 30.08.2024 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou VSK TECHNIKA HOKEJ BRNO
přát., čtvrtek 29.8.2024
SKLH Žďár nad Sázavou - VSK TECHNIKA HOKEJ BRNO ZNS - TEC
SKLH Žďár nad Sázavou: Sejpal (Vít) - Půža, Machač, Svoboda, Kukla, Kabelka, Ludvík, Beran - Dušek, Mlynář, Půhoný - Štola, Wasserbuer, Štěpánek - Chlubna, Gregar, Šantora - Maštera
VSK TECHNIKA HOKEJ BRNO: Šurý (Zlatnický) - Forman, Trnka, Holík, Ervasti, Böhm, Kepic, Úlehla - Martinec, Putz, Havlíček, Vach, Benýšek, Pigl T., Nekvapil, Harmim, Staněk
Branky a nahrávky: 34. Kabelka (Wasserbauer), 48. Šantora (Štěpánek), 54. Dušek (Půhoný, Kukla) - 51. Böhm (Kepic, Staněk). Rozhodčí: . Vyloučení: 8:6, navíc trest 5. minut Beran - Ulehla (BTK). Využití: 0:0. V oslabení:0:0 . Diváci: 371. Střely na branku: . Průběh utkání: .
V prvním domácím přípravném utkání se žďárští hokejisté představili před vlastními fanoušky. Ze zápasu bohatého na vyloučení, okořeněného o jednu vítěznou bitku Oty Berana, berou Plameny důležité vítězství. V dalším zápase se naši hokejisté představí opět doma, soupeřem jim budou hráči Hodonína.
 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (trenér Žďár nad Sázavou: Myslím, že zápas poznamenala kvalita ledu, minimálně v první třetině se s tím oba týmy musely poprat. Celkově jsme první třetinu dělali chyby při rozehrávce, ale něco jsme si k tomu o přestávce řekli a od druhé třetiny se hra zlepšila a Technika s námi měla problémy. Kaňkou jsou určitě naše vyloučení, většinou šlo o hloupé fauly a jít dvakrát do tří je šílené, to by se v ostrém zápase a s jiným soupeře vymstilo. Za zmínku určitě stojí výkon Martin Sejpala, který potvrzuje svoji kvalitu.