JUN : I proti Benešovu na výbornou

Zveřejněno 18.01.2010 | jh
SKLH Žďár nad Sázavou Benešov
24., neděle 17.1.2010
SKLH Žďár nad Sázavou - Benešov ZNS - BNS
SKLH Žďár nad Sázavou: Feldman – Mach, Sedlák, Slavík, Jícha, Šír, Wasserbauer Jakub - Dobiáš, Hron, Zadina, Plch, Klíma, Černý, Šimon, Mahel, Kunstmuller
Benešov: Kielus - Šmogrovič, Vondráček, Císař, Štětina J., Srdínko, Štětina D.,Sládek, Burda, Bosas, Starec, Král M., Smutný, Štěpánek, Florián, Herodes, Borek, Říha
Branky a nahrávky: 3. Dobiáš (Mahel), 12. Kunstmuller (Hron,Plch), 15. Slavík (Hron,Kunstmuller), 16. Plch (Hron), 32. Mahel (Hron), 37. Zadina (Hron,Mach), 44. Zadina (Hron,Plch) – 9. Srdínko, 10. Štětina (Starec), 49. Strnad (Říha). Rozhodčí: Mech. Vyloučení: 11:11 plus domácí 1x10. Využití: 1:2. V oslabení: 2:0. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 7:2, 7:3.
Ž Ď Á R N. S Á Z A V O U - Na páteční vítězství navázali v neděli junioři dalším dvoubodovým ziskem. Tentokrát byl jejich soupeřem na domácím ledě celek Benešova. Domácí si aktivní hrou vynutili hned od úvodních minut převahu. Už ve třetí minutě se pak radovali z branky, když rychlý brejk proměnil při vlastním slabení Dobiáš. Tlak domácích zastavila až dvojnásobná přesilovka hostů v polovině třetiny.

Reportáž

Ti při ní nejprve vyrovnali brankou, kterou bohužel viděl pouze hlavní rozhodčí. A v pokračující přesilovce šli dokonce do vedení. Domácí mužstvo ale paradoxně tato situace dokonale nakopla a to pak třemi brankami v rozmezí čtyř minut nejen otočilo vývoj skóre, ale v podstatě rozhodlo celý zápas. V druhé třetině poznamenané řadou vyloučení se domácím podařilo dalšími dvěma brankami ještě skóre navýšit a v posledním dějství si pak už vítězství v pohodě pohlídalo.