JUN: Kolín odjel s prázdnou

Zveřejněno 25.10.2009 | jh
SKLH Žďár nad Sázavou Kolín
10., neděle 25.10.2009
SKLH Žďár nad Sázavou - Kolín ZNS - KOL
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma – Adam, Kolda, Wasserbauer, Mahel, Sedlák, Černý - Plch, Hron, Šír - Fúzik, Zadina, Svoboda - Šimon, Klíma, Horký
Kolín: Ročňák – Barták, Javůrek, Výborný, Holad, Kráčmar, Pomichálek, Pecka, Beňovský, Šebek, Jankovský, Musil, Ježek, Herwig, Nekvasil, Král, Svoboda
Branky a nahrávky: 5. Fúzik (Mahel,Zadina), 21. Hron, 28. Fúzik (Svoboda), 32. Fúzik (Zadina) – 17. Král (Nekvasil), 50. Jankovský (Musil). Rozhodčí: Říčan - Klouda, Křivohlavý. Vyloučení: 8 : 11 + TS. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:2.
Ž Ď Á R N. S Á Z A V O U - Další tým z čela tabulky přivítali v neděli na domácím ledě naši junioři. Po pátečním duelu s vedoucím Hradcem to nyní byl aktuálně druhý Kolín. Tentokrát však na rozdíl od předchozího zápasu zůstaly oba body doma. Velký podíl na úspěšném výsledku měl Jakub Fúzik, který konto soupeře zatížil třemi brankami.

Reportáž

Zápas lépe rozehráli domácí. Pomohly jim k tomu i tři po sobě jdoucí přesilové hry, ze kterých vytěžili vedoucí gól. To když střelu od modré jemnou tečí usměrnil za brankářova záda Fúzik. Hosté se ale velmi rychle vzpamatovali a vyrovnali hru. Jejich snahu korunoval v závěru třetiny vyrovnávací brankou Král. Vstup do druhé třetiny měli opět lepší domácí. Hned v první minutě vysunul pěknou kolmicí Adam Hrona a ten byl samostatném nájezdu faulován. Nařízené trestné střílení pak sám bezpečně proměnil a strhl vedení opět na stranu domácích. A o osm minut bylo na domácí střídačce ještě veseleji, když bombou z kruhů potřetí propálil hostujícího brankáře Fúzik. A když krátce po polovině zápasu přidal tentýž hráč čtvrtý zásah, bylo v podstatě o vítězi rozhodnuto. Ve třetí třetině sice hosté vystupňovali tempo, ale jejich snaha vedla pouze ke korekci výsledku, když na dvougólový rozdíl snižoval v 50.minutě Jankovský.