VAL - ZNS 9:0 - Plameny v zápase s Bobry schytaly další debakl

Zveřejněno 21.01.2023 | Redakce
Valašské Meziříčí SKLH Žďár nad Sázavou
31., sobota 21.1.2023
Valašské Meziříčí - SKLH Žďár nad Sázavou VAL - ZNS
Valašské Meziříčí: Slovák (Ševců) – Sviták, Báchor (A), Fojtík, Ďurkáč, Liss, Holiš, Kamas – Martiník, Vávra (A), Křivohlávek (C) – Andris, Pokorný, Finsterle – Kozubík, Vavřík, Martinec – Kuchařík, Stodůlka.
SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (21. Sláma) – Kubíček, Pleva (C), Lojek, Grauer, Ludvík, Puža, Havlík – Wasserbauer (A), Rohlík, Bureš (A), Jícha, Štola, Čejka, Vaňkovský, Chlubna, Gragar, Kunstmuller, Prokš.
Branky a nahrávky: 4. Finsterle (Fojtík, Vávra), 19. Andris (Ďurkáč, Pokorný), 19. Martinec (Vavřík, Kozubík), 20. Finsterle (Andris, Ďurkáč), 23. Martinec (Liss, Kozubík), 24. Vávra (Křivohlávek, Martiník), 38. Martiník (Báchor, Křivohlávek), 50. Finsterle (Andris, Ďurkáč), 53. Křivohlávek (Vávra). Rozhodčí: Kohoutek – Viskot, Tvrdý. Vyloučení: 7:8 Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 263. Střely na branku: 44:22. Průběh utkání: 9:0.
Tak k tomuhle není třeba nic dodávat. Plameny sice do utkání 31. kola nevstoupily špatně, ale nebylo jim to nic platné. Domácí hráči vstřelili čtyři branky již v první třetině, což dalo jasný ráz tomuto utkání. A když v dalším průběhu pohodlně navyšovali Bobři svůj náskok, znamenalo to tak v součtu pro Plameny další debakl. Situace je vážná, následující soupeř našich hokejistů, poslední Velké Meziříčí, stáhlo ztrátu na náš celek na jediný bod, a tak bude mít středeční souboj velký náboj.