VEL - ZNS 4:3sn - V okresním derby byli úspěšnější domácí

Zveřejněno 01.09.2022 | Redakce
Velké Meziříčí SKLH Žďár nad Sázavou
PR, čtvrtek 1.9.2022
Velké Meziříčí - SKLH Žďár nad Sázavou VEL - ZNS
Velké Meziříčí: Krejčí (Juda J.) - Sedláček, Trnka, Vlašín P., Buchal, Ambrož, Švejda, Báňa - Strnad, Juráň, Malec, Doležal, Vedral, Oščádal, Maštera, Burian V., Křenek, Nesvadba, Broža, Střecha F.
SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sláma) - Macek, Grauer, Lojek, Čermák, Pleva, Půža - Kotlík, Wasserbauer, Gregar, Bureš, Pelikán, Chlubna, Jícha, Kunstmüller, Šerejch
Branky a nahrávky: 8. Juráň (Vlašín P., Malec), 25. Malec (Švejda J., Sedláček), 44. Nesvadba (Vedral, Švejda J.), rozh. SN Křenek - 10. Kunstmüller (Šerejch), 11. Bureš (Pleva), 37. Grauer (Gregar, Jícha). Rozhodčí: Kopeček - Klouda, Tichý. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 164. Střely na branku: 35:27. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:3, 4:3.
V dalším přátelském utkání zavítaly Plameny na led okresního rivala z Velkého Meziříčí, kde obě mužstva sehráli oboustranně vyrovnané utkání, v nichž nakonec byli šťastnější domácí až po samostatných nájezdech. Plameny si tak připisují další prohru v přípravě, nutno však podotknout, že v sestavě Martina Sobotky chybělo v tomto utkání až sedm hráčů základní sestavy. Další utkání je na programu v úterý, kdy Plameny vyjedou k nováčkovi druhé ligy z Vyškova.
 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKLH Žďár nad Sázavou): První třetina byla z naší strany dobrá. Byli jsme silní na puku, dobře kombinovali a vytvořili si hodně šancí. Jen mě mrzí, že jsme nedali více gólů. Následující dvě třetiny už to ale nebylo ono. Začali jsme hrát individuálně, ztrácet puky ve středním pásmu a propadat v útočném pásmu. Jinak samozřejmě hráčům na obou stranách nenahrávala ani hrací plocha, která nebyla od 5. minuty každé třetiny ideální pro kombinaci. Musíme ale dále pracovat na dost věcech. Příští týden se připojí další hráči, které budeme chtít vyzkoušet. Jedná se o mladé hráče z týmů Chance ligy, ale zatím nebudu konkrétní. Měli by s námi již absolvovat utkání ve Vyškově a doma s Havlíčkovým Brodem.