ZNS - DKR 2:0 - V bojovném utkání byly úspěšnější Plameny

Zveřejněno 07.09.2021 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou Dvůr Králové n. L.
přát., úterý 7.9.2021
SKLH Žďár nad Sázavou - Dvůr Králové n. L. ZNS - DKR
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Čáp) - Vašíček, Půža, Váňa, Pleva, Macek, Čermák J. - Bureš, Wasserbauer, Štěpánek, Chlubna, Adam, Čermák D., Gregar, Prokš, Kadleček
Dvůr Králové n. L.: Brázdil (Marek) - Voňka, Karlík, Muška, Franc, Petira, Tondr - Dvořák, Havlas, Luštinec, Půhoný, Moučka, Procházka, Bucek, Hoskovec, Vácha
Branky a nahrávky: 11. Kadleček (Prokš, Macek), 60. Gregar. Rozhodčí: Kopeček - Zídek, . Vyloučení: 8:7. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 2:0.
Spíš boj, než pohledný hokej. Tak by se dalo charakterizovat další přípravné utkání Plamenů, ve kterém vyzvaly na svém ledě ambiciózní Dvůr Králové. V úvodní třetině poslal Plameny do vedení navrátilec do sestavy Slavomír Kadleček, další šance v průběhu zápasu však brankáři na obou stranách pochytaly, a tak pojistku přidal až těsně před koncem do prázdné brány Martin Gregar. Naši hokejisté tak přerušili sérii tři porážek v řadě.
 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKLH Žďár nad Sázavou): Dnes to byl spíše boj než nějaká pěkná podívaná. Nám se podařilo vstřelit první gól, v dalším průběhu zápasu na obou stranách výborně zachytali gólmani. Těší mě, že jsme tentokrát neinkasovali, protože v posledních zápasech jsme těch branek dostávali skutečně hodně. Zápas výrazně ovlivnila kvalita ledu, která byla hodně špatná. Kombinace kvůli tomu vázla na obou stranách, proto kvalita hry nebyla taková, jaká by měla být ve druhé lize.

Fotogalerie