VEL - ZNS 6:3 - Plameny po nevýrazném výkonu prohrály

Zveřejněno 31.08.2021 | Redakce
Velké Meziříčí SKLH Žďár nad Sázavou
přát., úterý 31.8.2021
Velké Meziříčí - SKLH Žďár nad Sázavou VEL - ZNS
Velké Meziříčí: Juda J. (Štourač) - Marek, Vlašín P., Báňa, Ambrož, Slabý, Kochánek - Barák, Horký, Malec, Juráň, Střecha T., Mojdl, Maštera, Vlašín M., Křenek, Burian M., Paták, Střecha F.
SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Čáp) - Macek, Pleva, Lojek, Čermák J., Váňa, Půža, Čermák D., Jícha, Gregar, Kovářů, Wasserbauer, Prokš, Adam, Chlubna, Štěpánek
Branky a nahrávky: 5. Slabý (Křenek), 12. Střecha T. (Křenek, Kochánek), 23. Střecha T. (Maštera), 33. Malec (Paták), 45. Křenek, 52. Ambrož (Křenek) - 44. Štěpánek (Váňa, Wasserbauer), 47. Jícha (Gregar), 52. Gregar (Wasserbauer, Štěpánek). Rozhodčí: Mejzlík - Kotrba, Mezlík. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 165. Střely na branku: 28:38. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 5:1, 5:3, 6:3.
V úterním přípravném utkání zavítaly Plameny na led okresního rivala z Velkého Meziříčí. V první třetině sice měli naši hokejisté střeleckou převahu, ale do dvoubrankového vedení šli domácí. Stejný průběh pokračoval i ve druhé části, ale ani v té nenašli naši hokejisté recept na brankáře Judu, naopak domácí prostřelili Víta hned dvakrát a vedli již 4:0. V poslední třetině utkání se sice Plameny dokázaly již třikrát prosadit, ale samy opět dvakrát inkasovaly a do Žďáru tak odjely s prohrou. Ve čtvrtek zajíždí Plameny na led Tábora.