Plameny sedmkrát sežehly Chotěboř

Zveřejněno 02.09.2011 | Jiří Bárta
Chotěboř SKLH Žďár nad Sázavou
příp., pátek 2.9.2011
Chotěboř - SKLH Žďár nad Sázavou CHT - ZNS
Chotěboř: Opršal - Fibikar, Bělohlávek, Halamka, Šumilov, Zítka, M. Blažek, Yindiphol - Janda, Škarýd, Stehlík - P. Blažek, Kotov, Starkov, Četyrkin, Vylíčil, Minzon, Štros.
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma - Doležal, Staněk, Pleva, Šír, Střecha, R. Sobotka - Vránek, M. Sobotka, Plachý - Kunstmüller, Bukáček, Dítě - Štěpánek, Kotlík, Šulc - Hron, Kočan, Havelka.
Branky a nahrávky: 37. Vylíčil (Blažek), 44. Blažek (Vylíčil), 50. Stehlík (Škarýd) - 16. Vránek (Plachý), 25. Kunstmüller (Dítě), 26. Hron (Havelka, Kočan), 39. Kotlík, 47. Kotlík (Štěpánek, Vránek), 51. Střecha, 59. Havelka (Kočan). Rozhodčí: Homola - Křivohlavý, Zídek. Vyloučení: 7:9, navíc Střecha a Dítě (oba Žďár) 2 plus 10 minut. Využití: . V oslabení: . Diváci: . Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4, 2:4, 2:5, 3:5, 3:7.
Chotěbořští Lvi se hodně popálili o žďárské Plameny. Hokejisté SKLH Žďár v pátek vyhráli předposlední přípravný zápas na ledě soupeře vysoko 7:3. Domácím nepomohla k výhře ani šestičlenná cizinecká legie, naopak v dresu hostů se střelecky prosadili i méně vytížení hráči ze třetí a čtvrté lajny. Dvěma góly včetně vítězného se blýskl útočník Dan Kotlík.

Foto: Tomáš Marek

 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (hrající asistent trenéra SKLH Žďár nad Sázavou):
Hráči Chotěboře na nás nastoupili s tvrdší hrou, snažili se nás přetlačit. Přehrávali nás, naopak my jsme byli první třetinu takoví ospalejší. Domácí mohli vést, ale podržel nás Jirka Sláma a první třetinu jsme 1:0 vyhráli. Trenér na nás musel v kabině zvýšit hlas, protože ta třetina z naší strany opravdu nebyla dobrá. Pak už to bylo herně mnohem lepší, myslím, že domácí pak nestačili ani fyzicky. Zaplaťpánbůh, že se střelecky prosadili kluci ze třetí a čtvrté lajny a že to nestojí jen na prvních dvou lajnách, snad nám to vydrží v sezoně.