Prodej permanentek startuje 4. srpna. Klub si připravil speciální akci

Zveřejněno 28.07.2023 | Redakce
Již v příštím týdnu budou mít žďárští fanoušci možnost si zakoupit permanentní vstupenky na následující sezonu 2023/2024. Kompletní informace, včetně cen jednorázových vstupenek, naleznete v tomto článku.

AKCE PŘI KOUPI PERMANENTKY

Vedení klubu SKLH přivedlo před sezonou zvučné posily a fanoušci tak budou moci chodit na Bouchalky na velice zajímavá jména - konkrétně Jiří Půhoný, Dominik Dušek či Miroslav Rohlík. Ti všichni v minulých sezonách potvrzovali, že jsou na druhou ligu nadstandartními hráči, a žďárští fanoušci se tak mají jistě na co těšit. Vedení klubu tak doufá, že by by si fanoušci mohli najít cestu na Bouchalky v daleko větším počtu, než tomu bylo v posledních sezonách.

Prodej permanentních vstupenek na utkání A-týmu žďárských Plamenů bude konkrétně zahájen v pátek 4. srpna 2023. Koupit si je budete moci osobně v Klubové prodejně a fanshopu (vedle vchodu do zimního stadionu), která bude NOVĚ otevřena od 2. srpna 2023 (o tom se více dozvíte v následujícím odkaze).

Managment Plamenů se navíc rozhodl vytvořit pro fanoušky velice zajímavou akci při koupi permanentní vstupenky pro následující sezonu 2023/2024. Ta bude nově stát 1 650 Kč a její součástí bude, kromě vstupu na všech 22 domácích utkání, i 200 Kč kupon na nákup v klubovém fanshopu a nový majitel permanentky obdrží i klubovou šálu v hodnotě 199 Kč! Akce platí do začátku prvního domácího mistrovského zápasu A-týmu (3. kolo ZČ, 30. 9. 2023). Po uplynutí této doby prodej permanentky pokračuje, ale již bez kuponu a šály.

ZVÝHODNĚNÁ CENA PRO AKTIVNÍ FANOUŠKY

Další akce se týká i aktivních fanoušků, kteří zaplatí za permanentní vstupenku 1 320 Kč, k níž však obdrží „pouze“ 200 Kč kupon na nákup v klubovém fanshopu. Zde je podmínka předložení platné fanouškovské karty. Akce platí do začátku prvního domácího mistrovského zápasu A-týmu (3. kolo ZČ, 30. 9. 2023). Po uplynutí této doby prodej permanentky pokračuje, ale již bez kuponu.

A jak se stát aktivním fanouškem a získat fanouškovskou kartu? Zde jsou samozřejmě nastavená pravidla, jak se stát součástí skupiny Šakal Patriots. Prvním krokem je kontaktovat jednoho z představitelů této skupiny, který vám velice rád poradí s registrací (kontakt naleznete na následujícím odkaze, případně je můžete kontaktovat přes jejich oficiální stránku na Facebooku).

JEDNORÁZOVÉ VSTUPENKY

Tento rok zvolilo vedení klubu jiný model pro skladbu ceny i za jednorázové vstupné na druholigová utkání. Od sezony 2023/2024 budou pouze dva typy vstupného – držitelé průkazů ZTP/ZTP+P a děti do 120 centimetrů budou chodit na mistrovské zápasy zdarma, všichni ostatní za 90 korun. „Vstupné jsme sice zdražili o 10 Kč, ale druhá liga se každým rokem zkvalitňuje, a navíc i do našeho kádru jsme dovedli zajímavá jména. Z toho důvodu se domníváme, že navýšení ceny není nějak drastické, i v současné době, kdy je inflace vysoká a vše zdražuje,“ vysvětluje manažer Nečas nastavení vstupného.

„Skladba cen vstupenek či permanentek není nikdy jednoduchá, ale snažili jsme se, aby to bylo co nejvíce zajímavé pro naše fanoušky. Chceme hrát letos v horních patech tabulky a na to od nich potřebujeme velkou podporu," vyzývá generální manažer Nečas.

PŘEHLED PERMANENTEK 2023/2024

AKČNÍ PERMANETNKA
Dospělí:1650,-22 domácích zápasů základní části
JAKÉ JSOU VÝHODY POŘÍZENÍ AKČNÍ PERMANENTKY?
  • Finanční úspora oproti nákupu vstupenky
  • 200 Kč kupon na nákup v klubovém fanshopu
  • Zdarma klubová šála (v hodnotě 199 Kč)
  • Žádné fronty u pokladen

Akce platí do ZAČÁTKU prvního DOMÁCÍHO mistrovského zápasu A-týmu (3. kolo ZČ, 30. září 2023). Po uplynutí této doby prodej permanentky pokračuje, ale již bez kuponu a šály.

PERMANENTKA PRO AKTIVNÍ FANOUŠKY
Dospělí:1320,-22 domácích zápasů základní části
JAKÉ JSOU VÝHODY POŘÍZENÍ PERMANENTKY PRO AKTIVNÍ FANOUŠKY?
  • Finanční úspora oproti nákupu vstupenky
  • 200 Kč kupon na nákup v klubovém fanshopu
  • Žádné fronty u pokladen

Zde je podmínka předložení platné fanouškovské karty. Akce platí do ZAČÁTKU prvního DOMÁCÍHO mistrovského zápasu A-týmu (3. kolo ZČ, 30. 9. 2023). Po uplynutí této doby prodej permanentky pokračuje, ale již bez kuponu.

JEDNORÁZOVÉ VSTUPNÉ 2023/2024

VSTUPENKY (ZÁKLADNÍ ČÁST 2. LIGY)
Dospělí:90,-
Děti (do 120 cm):zdarma
ZTP/ZTP+P:zdarma
VSTUPENKY (PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ)
Dospělí:50,-
Děti (do 120 cm):zdarma
ZTP/ZTP+P:zdarma

KDY A KDE ZAKOUPIT?
Prodej permanentek bude probíhat v Klubové prodejně a fanshopu (vedle vchodu do zimního stadionu), která bude NOVĚ otevřena od 2. srpna 2023!

PROVOZNÍ DOBA (SRPEN 2023):
Pondělí | 15:00 - 18:00
Středa | 15:00 - 18:00
Pátek | 15:00 - 18:00