Nová klubová prodejna a fanshop otevírá 2. srpna

Zveřejněno 27.07.2023 | Redakce, Anna Daňsová
Z minulých sezon jsou fanoušci i hokejisté jistě zvyklí na hokejovou prodejnu přímo na zimním stadionu, kde mohou sehnat hokejovou výbavu nebo třeba i věci s tématikou Plamenů. Od nadcházející sezony tomu sice nebude jinak, avšak již v novém kabátě a zároveň v kompletní režii klubu SKLH Žďár nad Sázavou. Klub prodejnu otevírá ve spolupráci se společností Bauer, součástí prodejny je navíc nově i klubový fanshop!

NOVÝ SORTIMENT

Konkrétně 2. srpna v 15:00 bude oficiálně otevřena nová klubová prodejna a fanshop na zimním stadionu na Bouchalkách (vedle hlavního vchodu do zimního stadionu). V těchto prostorech bude k zakoupení kompletní sortiment od značky Bauer, včetně možnosti rychlého doobjednání například chybějící velikosti apod. Dále zde naleznete i fanshop Plamenů, kde bude jistě velkou výhodou možnost si oblečení ihned vyzkoušet, což doposud při utkáních Plamenů nebylo příliš proveditelné. „Přišlo nám to jako rozumný a správný krok si vzít prodejnu pod klub a spojit ji i s fanshopem. K tomu navíc přispěl fakt, že od loňské sezony úzce spolupracujeme s Bauerem, a to nám tenhle krok dost ulehčilo,“ vysvětluje otevření prodejny marketingový šéf klubu Michal Šimek.

Po zkušenostech z akce Hvězdy 2022 se navíc vedení klubu domluvilo také na spolupráci se společností Fanda NHL, jehož stánek byl na zmíněné akci možná tím nejnavštěvovanějším. V prodejně tak již v průběhu srpna naleznete oblečení a suvenýry s NHL tématikou. „Samozřejmě nechceme, aby tyto suvenýry a textil nějak zastínily ty naše,“ říká s úsměvem Šimek a pokračuje: „Ale přijde nám to jako dobrý doplněk do naší prodejny. Chceme našim fanouškům, a všem budoucím návštěvníkům, nabídnout co nejširší sortiment,“ vyjmenovává hlavní důvody nové spolupráce pro žďárský klub.

OTEVÍRACÍ DOBA

Co se týká otevírací doby, po oficiálním otevření 2. srpna v 15:00 bude otevírací doba mimo sezonu v pondělí, středu a pátek 15:00-18:00, v sezoně navíc přibude také sobota 9:00-11:00, a to zejména kvůli náborům a že bývá více zápasů mládeže. Tradičně pak bude otevřeno hodinu před každým domácím utkáním A-týmu Plamenů a také v jeho přestávkách. „Fanshop přímo uvnitř zimního stadionu, na nějž byli fanoušci do minulé sezony zvyklí, již fungovat nebude. Ten nahradí právě nově otevřená klubová prodejna," přidává Šimek doplňující informace.

E-SHOP

K tomu navíc proběhne v následujících týdnech aktualizace klubového e-shopu a to jak po grafické, tak i obsahové stránce, takže si fanoušci budou moci prohlédnout všechny klubové věci se Žetkem také z pohodlí domova. „Zde víme, že nás trochu tlačí bota. Není to stále dle našich představ, ale je to jeden z našich krátkodobých cílů a zapracujeme na tom,“ sype si trochu popel na hlavu marketingový šéf klubu.