MOVEMBER SKLH VRCHOLÍ. Plameny oblečou speciální dresy

Zveřejněno 13.11.2019 | Redakce

Jak jsme již avizovali začátkem listopadu na našem webu a mohli jste si jistě všimnout i na papírových sestavách během zápasu s Bobry z Valašského Meziříčí, náš klub si pro naše fanoušky přichystal pár „překvapení“ k charitativní akci Movember.

Movember je charitativní a každoročně se konající genderově zaměřená akce. Účelem charity je získání finančních prostředků a zároveň zvyšování povědomí o zdraví mužů. Zvláštní pozornost je věnována podpoře zdravého životního stylu mužů a osvětě v oblasti mužských onemocnění, jakými jsou rakovina varlat a rakovina prostaty. Dalším cílem akce je upozornit na problematiku duševního zdraví a sebevražd.


"
JAKO KLUB JSME SE ROZHODLI, ŽE CHCEME ZNOVU POMOCI DOBRÉ VĚCI. BUDEME DO TOHOTO PROJEKTU CHTÍT ZAPOJIT FANOUŠKY I NAŠE SOUPEŘE.
GENERÁLNÍ MANAŽER MILOSLAV ŠIMON


Letos se ve spolupráci s Nemocnicí Nové Město na Moravě opět zapojí celá kabina A týmu včetně vedení a nechávají si tak narůst kníry, které jsou pro Movember hlavním znakem. Ale nezůstane jen u toho: hráči a vedení pomůžou i finančně. A MŮŽETE PŘISPĚT I VY!

PLAMENY ZNOVU PODPOŘÍ CHARITATIVNÍ AKCI MOVEMBER!

NOVOMĚSTSKÁ NEMOCNICE SE PŘIPOJUJE KE KAMPANI MOVEMBER. NABÍZÍ BEZPLATNÉ VYŠETŘENÍ PROSTATY

DO MOVEMBERU SE NA VYSOČINĚ ZAPOJÍ NEMOCNICE, SPORTOVCI I HASIČI

DVĚ „MOVEMBER SKLH“ UTKÁNÍ

Většinu „překvapení“, která si klub nachystal, se v reálu ukáží až během následujících dvou domácích listopadových utkání našich hokejistů. Nejprve ve středečním utkání 20. 11. 2019 se suverénními lídry tabulky Draky ze Šumperka a poté v sobotu 30. 11. 2019 s naším konkurentem v tabulce HC ISMM Kopřivnice. Tento poslední listopadový den proběhne i holení pečlivě pěstovaných knírů v mobilním holičství přímo na zimním stadionu na Bouchalkách.

PŘEDMĚTY

Klub si připravil pro fanoušky předměty s „Movember SKLH“ tematikou. Během dvou zmíněných zápasů si tak budete moci zakoupit náramky, odznaky či samolepky, které zdobí helmy našich hokejistů již od počátku listopadu. U náramků se jedná o LIMITOVANOU edici a bude k dispozici pouze 150 ks. Výtěžek z prodeje Movember předmětů půjde nadačnímu fondu Muži proti rakovině. Nezapomeňte si tak na utkání vzít více peněz než obvykle a přispějte nákupem těchto předmětů na dobrou věc.

SPECIÁLNÍ DRESY

Pro tuto charitativní akci se klub rozhodl pro výrobu nových a speciálních dresů, ve kterých naši hokejisté odehrají obě „Movember SKLH“ utkání. Tyto krásné dresy pro nás vyrobila firma Bison Sportswear.

Dresy půjdou po prvním odehraném zápase proti Drakům ze Šumperka do veřejné dražby (konec této dražby bude v pátek 29.11.2019 v 10:00) s tím, že vydražená částka poputuje nadačnímu fondu Muži proti rakovině. Takže nejen, že podpoříte dobrou věc, ale můžete mít i skvělý dárek pod stromeček.

I v případě dresů se bude jednat o LIMITOVANOU edici, tudíž nebude možnost dodělání dalších kusů. Cena v aukci bude startovat na částce 1199 Kč.

A na závěr ještě jedno PŘEKVAPENÍ! V aukci bude možné vydražit i nehraný dres s číslem 88, s vlastnoručním podpisem našeho odchovance, hráče NHL, Martina Nečase. Tento dres bude k dispozici v polovině ledna 2020, až se nám podepsaný vrátí zpět do našich rukou ze Severní Karolíny.

Zde můžete již dražit: www.sportovniaukce.cz

PODĚKOVÁNÍ BÝVALÝM HRÁČŮM SKLH

Před utkáním se Šumperkem proběhne poděkování bývalým oporám Plamenů, Lukáši Krupkovi a Josefu Koldovi, kteří již dres se žetkem na prsou neoblékají.

Prvně jmenovaný, dlouholetá opora útočných řad Lukáš Krupka, ukončil kariéru z rodinných důvodů. „Narodila se nám holčička a vidět ji jenom v neděli bylo pro mě málo,“ vysvětloval Lukáš svůj konec. Tento bojovník odehrál za Žďár šest sezon, během kterých zvládl 212 zápasů. „Ve Žďáře se mi strašně moc líbilo. Takovou partu jsem nikde jinde nezažil. Je to jedna velká rodina.“

450
PŘESNĚ TOLIK STARTŮ ZA PLAMENY SI DOHROMADY PŘIPSALI NA SVÉ KONTO JOSEF KOLDA S LUKÁŠEM KRUPKOU

Zato obránce Josef Kolda ukončil aktivní kariéru z důvodu změny zaměstnání. Odchovanec jihlavské Dukly spojil s naším městem na řece Sázavě převážnou část kariéry a zažil zde prakticky celou novodobou éru. Pokud jsou statistiky správné, Kolda naskočil se žetkem na dresu do 238 utkání a během této periody nasbíral přes 60 kanadských bodů. „Nedokážu říct jen jeden okamžik, který se mi tady vryl do paměti. Musím ale vyzdvihnout partu, Žďár je moje druhá rodina. Jsem za to rád a do smrti na to budu vzpomínat jen v dobrém,“ hodnotí „Koldič“ své angažmá u Plamenů.

Přijďte tedy 20. 11. 2019 včas a poděkujte jim za to, co pro náš klub odvedli!


PROGRAM

19. kolo, středa 20. 11. 2019, 18:00
SKLH ŽĎÁR NAD SÁZAVOU - DRACI PARS ŠUMPERK

| Speciální dresy - první utkání v limitované edici dresů.

| Poděkování J. Koldovi a L. Krupkovi. Akt proběhne před zápasem, dojděte včas.

| Malování knírů - pomůžeme těm, kterým knírek neroste.

| Prodej samolepek, náramků a odznaků - přispějte na prevenci zakoupením předmětů.


22. kolo, sobota 30. 11. 2019, 17:30
SKLH ŽĎÁR NAD SÁZAVOU - HC ISMM KOPŘIVNICE

| Speciální dresy - druhé utkání v limitované edici dresů.

| Malování knírů - pomůžeme těm, kterým knírek neroste.

| Prodej samolepek, náramků a odznaků - přispějte na prevenci zakoupením předmětů.

| Mobilní holičství - šikovné holičky zájemce přímo na stadionu oholí.

| Mazání knírů - samozřejmě pomůžeme knírek smazat.

Během utkáních budou mezi diváky procházet hostesky, které nabídnou „MOVEMBER SKLH“ předměty, ale i možnost namalování knírů.

Moderování celého průběhu doprovodného programu se ujme bývalá moderátorka a nyní mluvčí Nemocnice Nové Město na Moravě, Tamara Pecková.

PŘIJĎ I TY PODPOŘIT PLAMENY A SPOJ HOKEJOVÝ ZÁŽITEK S DOBROU VĚCÍ. I SPORT MŮŽE POMÁHAT A ZACHRAŇOVAT LIDSKÉ ŽIVOTY!