S Mladou Boleslaví dorost nezískal ani bod

Zveřejněno 22.10.2018 | Ondřej Krásný
SKLH Žďár nad Sázavou Ml.Boleslav
10., sobota 20.10.2018
SKLH Žďár nad Sázavou - Ml.Boleslav ZNS - MBL
SKLH Žďár nad Sázavou: Havlík (Kadlc) – Macek, Gürtler, Beran, Pecka, Joudal, Sochor, Pelikán Číhal – Valkoun, Procházka, Sopotnik, Kotrba, Elis, Brúha, Doležal, Staněk
Ml.Boleslav: Stuchlík (D. Náhončík) – Sommer, Křepelka, Rajgl, Moravec, Hrouda, Žabka, Vochvest – Mazancová, Sluka, Kredl, Plíšek, Gardoň, Peca, Pavlík, Hruška, Haas, S. Náhončík, Růžek
Branky a nahrávky: 19. Pavlík (Žabka), 27. Mazancová (Peca), 47. Růžek (Peca), 52. Plíšek (Haas), 53. Gardoň (Žabka), 54. Haas (Plíšek), 54. Gardoň (Sluka), 62. Rajgl (Haas). Rozhodčí: Marek – Tichý, Kotrba . Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 58. Střely na branku: 7:46. Průběh utkání: 0:7.
Ž Ď Á R  N A D  S Á Z A V O U - Mladíci se dlouho drželi, ještě ve druhé třetině prohrávali o jednu branku, ovšem v závěru zápasu to už byla střelecká ze strany Mladé Boleslavi, která v rozmezí dvou minut nastřílela čtyři góly.

ilustrační foto: Petr Nedvěd

Reportáž

Utkání bylo po devatenáct minut vyrovnané, jenomže branka do kabiny v samotném závěru první třetiny hosty nakopla, za Mladou Boleslav se prosadil Matěj Pavlík - 0:1. Až do poloviny zápasu ale Plameny mohly sahat po vyrovnání, jenže v sedmadvacáté minutě prostřelila Havlíka Tereza Mazancová - 0:2.

Nejhorší částí byla pro domácí hokejisty třetí třetina. V ní Plameny inkasovaly pět branek v rozmezí sedmi minut. Nejprve se prosadil Jan Růžek - 0:3. Do domácí sítě začaly padat branky jak na běžícím páse, neboť Mladá Boleslav dokázala během dvou minut vstřelit čtyři branky.

Šanci žďárští hokejisté neměli ani v nadstavbě. Bonusový bod totiž Mladé Boleslavi po minutě a půl hry vystřelil Tomáš Rajgl.