Odveta na dosah, Plameny přivítají na domácím ledě Třebíč

Zveřejněno 17.08.2017 | Pavla Dolíhalová
SKLH Žďár nad Sázavou SK Horácká Slavia Třebíč
P4, pátek 18.8.2017 18:00
SKLH Žďár nad Sázavou - SK Horácká Slavia Třebíč ZNS - TRE
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Ačkoli v přípravných utkáních nehraje konečný výsledek takovou roli, i tak jsou letní zápasy dostatečně zajímavé. Týmy se začínají pořádně sehrávat, hráči se dostávají do pravidelného zápasového tempa a s každým dalším utkáním může růst povědomí o tom, jak bude vypadat nadcházející sezona. Odveta proti silné Třebíči tak může napovědět, jak se příprava žďárských hokejistů vyvíjí.

Foto: Jiří Mokrý/hstrebic.cz

Začátek sezony se nezadržitelně blíží a Plameny otestují svoje síly ve svém již čtvrtém příprávném utkání. Tentokrát se znovu utkají s velice zajímavým soupeřem – Třebíčí. S tou odehráli Žďárští již svůj první letošní přátelský zápas a určitě mají co vracet. Výhodou jim může být domácí prostředí, zápas se odehraje v pátek v osmnáct hodin na Bouchalkách.

Prohra, ale sympatický výsledek

Možná proto, že pro Žďárské bylo poslední utkání s Horáckou Slávií startem do nové sezony, výhra připadla na stranu domácí Třebíče. Ta si s Plameny, které do Třebíče přivezly soupisku s průměrným věkem 21 let poradila zejména díky využitým přesilovkám. Vzhledem k tomu, že to pro Horáckou Slávii bylo již třetí přípravné utkání, dominovala především v závěru, kdy Žďár přehrála. Za výsledek se ale Žďárští nemuseli stydět, podařilo se jim vstřelit silnému soupeři tři góly.

Dosavadní zápasové tempo

Prvoligová Třebíč má za sebou již čtyři přípravné zápasy, z nichž se radovala z výhry celkem dvakrát. První přípravné utkání s Kometou skončilo nerozhodně 2:2. Své síly doposud změřila ještě s Přerovem a Prostějovem. Mladé sestavě se v Přerově nepodařilo ani jednou skórovat, chuť si ale spravila na domácím ledě s Prostějovem, který porazila 3:2.

Permanentky již v prodeji

Nezapomeňte, že od úterý 15.8. máte možnost zakoupit si na pokladně zimního stadionu s předstihem permanentky na další sezonu. V prodeji budou celosezonní i TEN permanentky. Více informací a ceny se dozvíte ZDE.