V úterý startuje prodej permanentek & ceny vstupenek pro novou sezónu

Zveřejněno 13.08.2017 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Také pro nadcházející sezónu budou moci příznivci žďárských Plamenů využít výhodných permanentních vstupenek. Jejich prodej bude zahájen v úterý 15. srpna, takže už na večerním derby s Pelhřimovem si je fanoušci mohou zakoupit. V článku najdete rovněž informace o nových cenách vstupenek pro nadcházející sezónu.

Základní vstupné 60,-

Od nové sezóny dochází k navýšení ceny vstupného na 60,- Kč, což přibližně odpovídá cenám na ostatních stadionech. Ke zvýšení ceny dochází po osmi letech, když od roku 2009 se cena neměnila. Návštěvník, který si zakoupí vstupenku na jedno utkání, zaplatí jednotné vstupné 60,- Kč. Výjimkou jsou děti do 120cm, které při doprovodu alespoň jedné platící dospělé osoby mají vstup zdarma. Na přípravné zápasy s druholigovými celky platí cena 30,- Kč. Utkání proti Třebíči bude za 50,- Kč.

Vedení klubu má zájem vyjít vstříc těm nejvěrnějším fanouškům, ale i těm, kteří považují 60,- korun za příliš vysoké vstupné a chtěli by ušetřit. Proto i pro letošní sezónu připravilo marketingové oddělení SKLH několik možností, jak platit méně. Společným jmenovatelem těchto nabídek je snaha podpořit, zvýhodnit a také poděkovat těm fanouškům, kteří chodí na hokej pravidelně a dlouhodobě a patří mezi ty nejvěrnější příznivce ať už organizované či nikoli.

Členové FanKlubu za 40,-

Po dohodě s fanklubem SKLH, budou moci jeho členové kupovat vstupenky za snížené vstupné 40,- Kč. Ze strany vedení klubu je to forma podpory nejaktivnějších fanoušků, poděkování za vytváření atmosféry na stadionu a určitá kompenzace nákladů spojených s fans aktivitami (bubny, blány, paličky, vlajky, chorea, cestování na venkovní zápasy, členský poplatek apod.).

Permanentky od 750,- Kč

Také v této sezóně jsou v prodeji klasické permanentní vstupenky, jejichž prodej bude zahájen v úterý 15.srpna 2017. Permanentka bude mít platnost na všechna domácí utkání základní části a její cena byla pro letošní sezónu stanovena na 800,- Kč. Propočtem lze zjistit, že při osmnácti domácích utkáních, vyjde držitele permanentky jeden zápas na pouhých 44,44 Kč. Ti příznivci, kteří mají loňskou permanentku, tak po jejím předložení zaplatí za novou jen 750,- Kč, což je v přepočtu pouze 41,66 Kč za jeden zápas.

Variabilní vstupenka TEN

SKLH vychází vstříc i těm návštěvníkům, kteří také patří mezi ty věrné, ale například z pracovních nebo studijních důvodů nemohou přijít na všechna utkání a klasická permanentka se jim nevyplatí. Proto vedení klubu nabízí i pro nadcházející sezónu variabilní vstupenku na libovolných deset utkání a to dokonce včetně případného play-off. Cena této desetivstupenky „TEN“ je 500,- Kč, což je v přepočtu 50,- Kč za jeden zápas. Pro tuto vstupenku platí, že na jeden zápas ji může použít pouze jeden člověk a její platnost končí vyčerpáním deseti vstupů nebo s posledním zápasem sezóny 2017-2018 tzn. včetně play off.

Vstupné je důležitá část příjmů klubu

Jsme přesvědčeni, že skuteční fanoušci navýšení ceny pochopí a budou respektovat. I tak tvoří příjmy ze vstupného jen menší část rozpočtu klubu, ale zároveň část nepostradatelnou. Každý pravidelný divák, si jistě najde formu vstupného, která mu bude nejvíce vyhovovat, ať to bude student nebo důchodce, či kdokoli jiný. Věříme, že i v letošní sezóně budou žďárské Bouchalky znovu patřit k nejnavštěvovanějším stadionům ve druhé lize, což je přínosem jak k plnění napjatého rozpočtu klubu, tak pro skvělou atmosféru na stadionu a podporu hráčů na ledě, při těžkých bojích o ligové body.

Kde lze vstupenky zakoupit?

Všechny typy vstupenek budou opět v prodeji na pokladně zimního stadionu vždy minimálně 1 hodinu před začátkem každého zápasu (vč. přípravných).

Permanentky a desetizápasové TEN vstupenky bude možné od 16.8.2017 zakoupit také v prodejně hokejových potřeb SobiSport , která se nachází hned vedle hlavního vchodu do zimního stadionu.
PROVOZNÍ DOBA:
PO - PÁ 9:30 - 12:00 13:00 - 17:00
SO 9:00 - 11:30

Přehled vstupenek

Typ vstupenky Cena
Jednotné vstupné60,- Kč
Dítě do 120cm v doprovodu platícího dospěléhoZDARMA
Člen Fanklubu SKLH Žďár nad Sázavou40,- Kč
Permanentka – základní část 18 zápasů800,- Kč
Permanentka – základní část 18 zápasů OBNOVA 750,- Kč
Vstupenka TEN - libovolných 10 zápasů500,- Kč