Plameny se porvou o jedenáctou výhru u Labe

Zveřejněno 07.01.2017 | ok
NED Hockey Nymburk SKLH Žďár nad Sázavou
26., sobota 7.1.2017 17:00
NED Hockey Nymburk - SKLH Žďár nad Sázavou NYM - ZNS
N Y M B U R K – Žďárští hokejisté se pokusí navázat na skvělý obrat v derby a deset výher v řadě na ledě Nymburku. Nečeká je rozhodně jednoduchý soupeř, nicméně v posledních letech se Plamenům proti Polabanům dařilo bodovat. Svou cestu za dalším úspěchem načnou žďárští hokejisté v 17 hodin.

OBA TÝMY VE SKVĚLÉ FORMĚ

Žďárští hokejisté se vezou na vítězné vlně a doufejme, že je ani sněhová kalamita nebo Nymburk nezastaví. Polabané jsou ale v těsném závěsu za Plameny, mají pouze o jediný bod méně s tím, že žďárští hokejisté mají ještě zápas s Táborem k dobru.

Před Nymburkem se musí mít svěřenci Michala Konečného na pozoru, jelikož ten vyhrál z posledních pěti utkání čtyři a získal skalp Tábora ale i Havlíčkova Brodu na jeho ledě. Naposledy tyto dva cenné výsledky potvrdil výhrou proti David Servisu.

BUDE SE OPĚT PRODLUŽOVAT?

S Nymburkem a obzvláště na jeho ledě došlo v minulých letech hodně zápasů až do prodloužení. Hned v pěti z devíti posledních vzájemných zápasů se muselo prodlužovat. A čtyři z těchto pěti nastavených časů vyšli lépe pro žďárské hokejisty, až to poslední v letošní sezoně ovládl Nymburk.

8. kolo, sobota 15.10. 2016 NED HOCKEY NYMBURK – SKLH ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 3:2p

Druhé vzájemné utkání se už stalo součástí desetizápasové vítězné série a na domácím ledě Plameny uhájily proti Nymburku tři body.

7. kolo, sobota 26. 11. 2016 SKLH ŽĎÁR NAD SÁZAVOU – NED HOCKEY NYMBURK 6:3

PLAMENY MOHOU BÝT PRVNÍ

Žďárští hokejisté se mohou díky případnému tříbodovému vítězství posunout na první místo, ale to by museli havlíčkobrodští Bruslaři doma prohrát s Moravskými Budějovicemi. Důležité je ale se koukat i na záda, jelikož rozdíly jsou minimální. Na Žďár nečeká na středu Čech rozhodně nic jednoduchého.