Junioři bez bodu, starší dorost vítězně, mladší přišel o vedení v soutěži

Zveřejněno 03.10.2016 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Posledním víkendem opět pokračovali mládežnické soutěže. Bez bodu z něj odešli junioři. Již v týdnu si vítězství připsal mladší i starší dorost. Starší dorostenci navíc vyhráli i v neděli, mladší nestačili na Hradec Králové.

Foto: Juniorský hokej

JUNIOŘI

Nejstarší mládežnická kategorie pokračovala tímto víkendem ve třetím, respektive ve čtvrtém kole. Ani z jednoho zápasu si ale body neodnesla. Nejprve odjeli junioři na led Písku, ze kterého odjeli s osmibrankovým přídělem. Ani na domácím ledě v neděli to nebylo o moc růžovější. Žďárská juniorka prohrála s Chrudimí 3:1, přičemž čestnou branku dala až v poslední minutě zápasu.
IHC Písek - SKLH Žďár nad Sázavou 8:1
SKLH Žďár nad Sázavou 1:3 - HC Chrudim

STARŠÍ DOROST

Starší dorostenci hráli již ve středu. Na domácím ledě proti Warrioru ale byli úspěšní a vyhráli. V neděli na svěřence Radovana Biegla čekali Poděbrady. V na branky bohaté přestřelce Plameny vedly o tři branky, jenomže vedení se jim pomalu sypalo pod rukama. Nakonec ale žďárští mladíci přivezli tři body.
SKLH Žďár nad Sázavou - Warrior Brno 3:1
HC Poděbrady - SKLH Žďár nad Sázavou 4:5

MLADŠÍ DOROST

I mladší dorostenci sehráli ve středu zápas. Na domácím ledě přivítali Mladou Boleslav a zápas dospěl až do prodloužení, které rozhodl Pytlík, čímž se Plameny vyhouply na čelo extraligové tabulky. V neděli pozici lídra mohli obhájit na ledě Hradce Králové, který byl hned druhý. Plamenům ale zápas nevyšel a Hradec se tak vrátil zpět na čelo soutěže.
SKLH Žďár nad Sázavou - BK Mladá Boleslav 5:4pp
Mournfield HK - SKLH Žďár nad Sázavou 7:0