Poděbrady SKLH Žďár nad Sázavou
5., neděle 2.10.2016
Poděbrady - SKLH Žďár nad Sázavou POD - ZNS
Poděbrady: Málek - Šindelář, Zelený, Baumgartner, Milaniak, Toupal, Nedbalý, Kalista, Dvořák, Zámečník, Růžička, Forman, Kubát
SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta, 20. Novotný - Marek, Pachl - Melichar, Budín - Koudelka, Nečas, Březina - Fajzrachmanov, Nagy, Cibula - Sedlák, Gergel, Jirčík
Branky a nahrávky: 15. Zámečník (Růžička), 27. Růžička, 38. Zámečník, 43. Zámečník - 11. Fajzrachmanov (Nagy), 16. Nagy (Cibula), 19. Nagy (Melichar), 20. Koudelka (Gergel), 44. Fajzrachmanov (Nagy)
Vyloučení: 2:4 Využití: 1:0 V oslabení: 0:0
Diváci: 33
Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4, 4:4, 4:5

Reportáž

Na vedoucí branku Fajzrachmanova dokázali hosté reagovat a v 15. minutě vyrovnali, potom ovšem spustili Žďárští brankovou smršť a do konce první třetiny, po dvou brankách Nagyho a jedné Koudelky, vedly Plameny už 1:4. Během druhé třetiny a na začátku třetí však dokázaly domácí Poděbrady vyrovnat a drama bylo na světě. Ve 44. minutě minutě ovšem pátou brankou Fajzrachmanov definitivně rozhodl o zisku tří bodů pro Žďár.
 

Ohlasy po utkání

Radovan Biegl (trenér SKLH Žďár nad Sázavou):
"Zápas s papírově slabším soupeřem přinesl velké trápení. Přestože jsme první třetinu vyhráli jednoznačně 4 - 1, hra byla velice neurovnaná s množstvím chyb a nepřesností. Vše vygradovalo ve druhém dějství, kdy po hrubých individuálních chybách soupeř snížil na rozdíl jedné branky. Až hra v poslední třetině byla podle našich představ. Vše se odehrávalo takřka výhradně v našem útočném pásmu, ale naše střelecká neproduktivita vyústila v tak hubené vítězství. Tři body do tabulky ale vezeme, což je nejdůležitější."