SKLH Žďár nad Sázavou Dukla Jihlava
27., neděle 13.3.2011
SKLH Žďár nad Sázavou - Dukla Jihlava ZNS - JIH
SKLH Žďár nad Sázavou: Jambor, Křesťan - Leskour, Pintera, Pachl T., Pelikán, Jindra, Prokop, Němec, Křehlík, Hromádka, Melichar, Trejbal M., Brož, Malenovský
Branky a nahrávky: 15.Jindra(Melichar), 32.Trejbal(Křehlík), 36.Hromádka(Křehlík), 50.Trejbal, 53.Hromádka(Křehlík).
Diváci: 50.
Průběh utkání: 3:0,3:2,5:2,5:3.

Reportáž

V posledním domácím zásase na domícím ledě jsme hostili soupeře z Jihlavy. Zatímco první dva zápasy sezóny jsme prohráli, třetí jsme dovedli do vítězného konce a totéž jsme chtšli zopakovat i dnes.
V první třetině jsme na soupeře doslava "vlítli". Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale bohužel bez gólového efektu. Částečně vinou vlastní nešikovnosti a částečně vinou brankáře hostí jsme v první třetině vsítili pouze jediný gól zásluhou Jindry.
Ve druhé třetině se nám podařilo poměrně rychle díky střelám Trejbala a Hromádky zvýšit vedení na 3:0. To však byla z naší strany na dlouho všechno. Soupeř vyrovnal hru a v poslední minutě druhé třetiny vstřeli gól. Zápas stále nebyl rozhodnutý.
Třetí třetina začala stejně jako končila druhá. Soupeř nám už nedovolil tolik co v první třetině a dokonce se mu podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu. Naši si však už nenechali vzít dobře rozehraný zápas a opět díky střelám Trejbala a Hromádky jsme zvýšili vedení. Soupeř v předposlední minutě ještě vstřelil jeden gól, ale na našem vítězství to už nic nezměnilo.