SKLH Žďár nad Sázavou BK Havl.Brod
21., neděle 30.1.2011
SKLH Žďár nad Sázavou - BK Havl.Brod ZNS - HBR
SKLH Žďár nad Sázavou: Jambor - Hromádka, Chlubna, Jindra, Křehlík, Leskour, Melichar, Pachl T., Pintera, Pelikán, Trejbal M.
Branky a nahrávky: 2.Melichar, 4.Hromádka, 5.Trejbal, 9.Trejbal, 27.Melichar(Pintera), 42.Jindra(Chlubna), 43.Jindra, 53.Trejbal. 55.Hromádka(Trejbal), 58.Leskour(Pintera), 60.Hromádka(Chlubna).
Diváci: 40.
Průběh utkání: 3:0,3:1,5:1,5:2,11:2.

Reportáž

V tradičním čase, v neděli dopoledne, se naše družstvo 4.tříd střetlo se soupeřem z Havlíčkova Brodu. Dva předchozí zápasy v této sezóně jsme vyhráli. I tento zápas byl v naší režii.
Větší část hrací doby první třetiny se odehrávala na polovině soupeře. Naši měli převahu herní i střeleckou, a tak si vytvořili slušný náskok 4:1 a je jen škoda, že neproměnili více šancí.
Druhá třetina už byla o poznání vyrovnanější. Soupeř přidal naši naopak poněkud polevili. Soupeřovi hráči se dostávali mnohem častěji na dostřel k naší brance. Druhá třetina gólově skončila vyrovnaně 1:1.
Třetí třetina probíhala zase podobně jako první. Naši nechtěli ztratit dobře rozehrané utkání. Přidali na tempu a více zásluhou individuálních akcí než těch kombinačních jsme v poslední části hry nastříleli 6 gólů a zaslouženě vyhráli.