SKLH Žďár nad Sázavou Ledeč nad Sázavou
19., sobota 15.1.2011
SKLH Žďár nad Sázavou - Ledeč nad Sázavou ZNS - LED
SKLH Žďár nad Sázavou: Křesťan - Melichar, Křehlík, Leskour, Pelikán, Chlubna, Pachl T., Čermák, Jindra, Brož, Bednář, Doležal T., Malenovský
Branky a nahrávky: 19.Pachl T., 58.Chlubna(Melichar).
Diváci: 30.
Průběh utkání: 0:4,1:4,1:9,2:9.

Reportáž

V prvním utkání roku 2011 jsme se shodou okolností střetli se stejným soupeřem jako v posledním utkání minulého roku. Zatímco ten předchozí zápas byl velice napínavý a vyrovnaný až do konce, v tomto utkání nás soupeř jednoznačně předčil. Od začátku byl lepší ve všech činnostech, bruslení, kombinace a střelba.
Soupeř na nás zatlačil hned od první minuty, ve které nebezpečně ohrozil naši branku. Ve druhé minutě si vynutil trestné střílení, které Křesťan v naší brance zlikvidoval. I v dalších minutách se na naši branku valil jeden útok za druhým. Jen díky brankáři a trochu štěstí byl stav bezbrankový. My jsme branku soupeře ohrozili až v 5. minutě. Soupeř nepolevoval v aktivitě a první branku jsme dostali v 8.minutě. Poté jsme měli několik šancí i my včetně trestného střílení, ale žádný gól jsme nedali. V 15. minutě opět zaúřadoval soupeř a během minuty jsme lovili z branky dva puky. Do konce třetiny pak ještě další dva. Alespoň zkorigování výsledku z naší strany zařídil samostatnou akcí T.Pachl.
Druhá třetina probíhala podobně jako první. Soupeř byl mnohem aktivnější a puky padali jen do naší branky. Z naší strany bych zmínil pouze jednu povedenou akci na ose Chlubna-Křehlík, která bohužel gólem neskončila.
Až ve třetí třetině jsme alespoň trochu srovnali krok se soupeřem. Tato poslední třetina skončila 1:1, kdy z naší strany dával gól Chlubna po nahrávce Melichara.