SKLH Žďár nad Sázavou Třebíč
16., sobota 22.1.2011
SKLH Žďár nad Sázavou - Třebíč ZNS - TRE
SKLH Žďár nad Sázavou: Jambor - Křehlík, Hromádka, Trejbal, Melichar, Čermák, Pintera, Chlubna, Leskour, Pelikán, Škába, Doležal T., Brož
Branky a nahrávky: 5.Křehlík(Chlubna), 18.Pelikán(Čermák), 23.Čermák(Melichar), 34.Hromádka(Křehlík), 45.Chlubna(Hromádka), 50.Chlubna(Trejbal), 60.Pelikán.
Diváci: 30.
Průběh utkání: 3:0,3:1,4:1,4:2,6:2,6:3,7:3.

Reportáž

Uplynulé dva zápasy se soupeřem z Třebíče byly, jak výsledky 17:2 a 11:2 napovídají, celkem jednoznačnou záležitostí. Naši kluci měli značnou převahu.
Tentokrát byl zápas o poznání vyrovnanější především z důvodu, že se tolik nedařilo naší první řadě. První třetina byla z obou stran vlažná. Gólových šancí moc nebylo. Naši byli o něco šikovnější, a v druhé polovině první třetiny dvě šance zakončili gólem nejdříve Křehlík a pak Pelikán. Za zmínku stojí ještě, že obě mužstva nevyužila trestné střílení.
Druhá třetina probíhala podobně jako první. Naši měli mírnou převahu, ale hra se odehrávala především v prostřední části hrací plochy. Brankově skončila tato část hry vyrovnaně, kdy z naší strany skóroval Čermák a Hromádka. Ve třetí třetině se na obrazu hry nic nezměnilo a naši zvýšili náskok na konečných 7:3.