Nový Jičín SKLH Žďár nad Sázavou
15., neděle 26.10.2008
Nový Jičín - SKLH Žďár nad Sázavou NJI - ZNS
Nový Jičín: Kohn - Kurove, Bajer, Hradil, Žák, Mucala, Ohera - Havlík, Pargač, Dessler, Jelen, Havlíček, Svoboda, Holán, Hruška, Gajdoš
SKLH Žďár nad Sázavou: Čížek - Mach, Jan, Jícha, Kabelka, Hron - Ludvík, Střecha, Chlubna, Gregar, Staněk, Penáz, Bednář, Čejka, Vítek
Branky a nahrávky: Ludvík (Jan)
Vyloučení: 7:8 Využití: 3:0
Střely na branku: 22/13
Průběh utkání: .

Reportáž

Začátek utkání pro nás začal vystřízlivěním od prvního vhození buly. Rychlý gól přišel již v čase 1:33. Jičínský Havlík prostřelil Ondřeje Čížka a domácí se ujali na počátku zápasu vedení 1:0. Žďáráci přidali na rychlosti, ale soupeř nás moc nepouštěl do blízkosti své branky. Silově a fyzicky hrající Nový Jičín nám nenechal ani kousek ledu a prostoru zadarmo. V páté minutě jsme měli dvojnásobnou přesilovku, ale nebyla gólově úspěšná. V čase 11:20 jsme však přeci jen vyrovnali střelou Honzy Ludvíka po pěkné přihrávce Míry Jana. Nový Jičín ovšem zužitkoval již druhou přesilovku a ujal se opět ve čtrnácté minutě vedení.

Druhá třetina se vyvíjela v obdobném pojetí hry, již v první minutě domácí zvyšují na 3:1. Stejný začátek našich hráčů i podle stejného scénáře jako úvod zápasu. Nedokázali jsme se vyrovnat s hrou Nového Jičína a ten zvýšil v čase 33:02 na 4:1. Byla to již třetí proměněná přesilová hra novojičínských hráčů.

Poslední třetina hokejovou podívanou již nepřinesla. Žďár s torzem třinácti hráčů více bojoval sám se sebou než se soupeřem. Domácí stačili prostřídat zbytek mužstva. Ani Nový Jičín neproměnil několik svých šancích a výsledek tedy skončil na stavu 4:1.

 

Ohlasy po utkání

Petr Hulán: (trenér SKLH Žďár nad Sázavou)
Začátky utkání je naše stará bolest.My nejdříve musíme inkasovat než začneme hrát.Ale dnes s neúplným mužstvem to bylo velmi těžké.