SKLH Žďár nad Sázavou Trutnov
7., neděle 8.1.2023
SKLH Žďár nad Sázavou - Trutnov ZNS - TRU
SKLH Žďár nad Sázavou: Nejedlý (Ležal) - Drdla, Teml D., Vtípil, Marek, Benc, Studený - Teml M., Klíma, Koutník, Malenovský, Toman, Řehoř, Němec, Kunc, Schneider, Lorenc.
Trutnov: Pluháček - Tuček, Imlauf, Bárta, Dufek, Pažout, Červený - Vlček M., Kolbe, Brož, Smékal, Missberger, Vlček V., Nácal, Feltl, Vlček J.
Branky a nahrávky: 6. Řehoř (Teml M.), 10. Němec (Schneider), 32. Řehoř (Klíma), 42. Řehoř (Marek), 57. Schneider (Němec), 57. Řehoř (Teml M.) - 6. Bárta (Kolbe), 27. Vlček V. (Dufek, Smékal), 34. Kolbe (Vlček J.).

Reportáž

V nedělním utkání na domácím ledě devátá třída přivítala Trutnov, s nímž dlouho hrála vyrovnaný zápas. Hned v 6. minutě otevřel skóre Jakub Řehoř, ale hosté o 13 sekund později odpověděli vyrovnávacím gólem na 1:1. Žďárští hokejisté pak dvakrát vedli, ale soupeř jim to v obou případech vyrovnal, takže druhá třetina skončila nerozhodně 3:3. Ve třetí třetině ale domácí tým již definitivně překlopil vývoj zápasu na svoji stranu, vstřelil postupně tři branky, na něž už hostující nedokázali ani jednou odpovědět, a tak všechny body zůstaly na Bouchalkách. Podobně jako s Chrudimí předvedli Plamínci i proti Trutnovu poctivý a srdnatý výkon se spolehlivým Nejedlým v bráně, za zmínku stojí také 4 góly o dva roky mladšího Jakuba Řehoře. Za vydařený víkend své svěřence chválil také trenér Vojtěch Šír, který ocenil právě poctivý výkon všech hráčů.