SKLH Žďár nad Sázavou Energie Karlovy Vary
N5, neděle 18.12.2016
SKLH Žďár nad Sázavou - Energie Karlovy Vary "B" ZNS - KVB
SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta – Černohorský, Marek, Geba, Budín, Melichar, Pachl – Březina, Koudelka, Puczek, Pytlík, Primožič, Cibula, Gergel, Berčík, Nagy, Nečas.
Energie Karlovy Vary "B": Mráz – Kořán, Glanc, Koco, Kellner – Troch, Černý, Kassal, Petrov, Šetek, Maydl, Fečo.
Branky a nahrávky: 4. Březina (Koudelka), 8. Primožič (Marek), 25. Pytlík, 29. Puczek (Nagy, Cibula), 42. Nečas (Březina), 45. Puczek (Březina), 48. Primožič (Gergel, Pytlík) – 27. Petrov (Fečo), 51. Maydl (Kassal). Rozhodčí: Polák - Dvořák, Fiksa. Vyloučení: 3:1. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 110. Střely na branku: . Průběh utkání: 3:0, 3:1, 7:1, 7:2.
 

Ohlasy po utkání

Radovan Biegl (trenér SKLH Žďár nad Sázavou):
„Poslední utkání v tomto kalendářním roce se stalo jasnou záležitostí. Od úvodního buly se kluci zakousli do soupeře zakousli a vedli jsme o dvě branky. Následující šance však zůstaly nevyužity, byť příležitostí na zvýšení bylo více než dost. Obraz hry se nezměnil ani po pauze. Celému kolektivu patří za dosavadní průběh sezóny poděkování s přáním, aby v těchto výkonech a s tímto přístupem pokračovali i v dalších zápasech, které nás ještě čekají v této, věřím, že úspěšné postupové sezóně. Všem přeji klidné a spokojené Vánoce a šťastný Nový rok.“

Fotogalerie