Chrudim SKLH Žďár nad Sázavou
1., pátek 18.9.2015
Chrudim - SKLH Žďár nad Sázavou CHR - ZNS
Chrudim: Štěpánek - Lenoch, Kulhánek, Bílý, Felcman - Rázek, Novotný, Hudec, Voldán, Brázda, Hlaváček, Bor
SKLH Žďár nad Sázavou: Folvarský - Macky, Melichar, Marek, Fic, Geba, Rubner - Březina, Nedvěd, Kadleček, Jirčík, Prokš, Koudelka, Fixa, Pytlík, Primožič
Branky a nahrávky: 7. Hudec, 10. Bor (Hlaváček, Novotný), 41. Bor (Novotný) - 7. Nedvěd (Březina), 11. Fixa, 24. Pytlík (Fixa), 42. Jirčík (Primožič), 57. Březina (Nedvěd). Vyloučení: 6:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 60. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 2:1, 2:2, 2:3, 3:3, 3:5

Reportáž

V páteční večer čekal starší dorostence první soutěžní zápas, a to na ledě Chrudimi. V přípravě se podařilo starším dorostencům svého soupeře dvakrát porazit a tak se očekávalo, že se to žďárským mladíkům porazí i v lize.

Mezi sedmou a jedenáctou minutou první třetiny, padly hned čtyři branky. Do vedení se dostaly Plameny, ale Chrudim stihla otočit utkání, nicméně z vedení se radovala pouhých 60 sekund, kdy vyrovnal Fixa.

Ve druhé třetině si Plameny vytvořily díky přesné trefě Pytlíka vedení, nicméně to hned po 24 vteřinách třetího dějství ztratily. Že to byl divoký zápas, potvrzuje vedoucí branka opět vzápětí. Stav nevydržel stejný ani dvě minuty a Jirčík vstřelil vedoucí branku Žďáru.

To už si však starší dorostenci SKLH pohlídali a klid přidal v 57. minutě přesnou trefou Březina.