Liberec B SKLH Žďár nad Sázavou
31., neděle 18.3.2012
Liberec B - SKLH Žďár nad Sázavou LBB - ZNS
Liberec B: Zajíček(41´Žajdlík) - Zachar, Velechovský, Čechura, Eichler, Burdys, Špinka(C), Wiencek, Antonín, Straka, Chlum, Solenský, Husa, Vyvadil, Švík, Černý, Jursa
SKLH Žďár nad Sázavou: Strýček(Peška) - Němec A.(C), Klíma, Linsbauer, Macek, Machovec - Peshout, Němec R., Prchal - Zajíc, Šimák, Šmída - Havránek, Nečas, Kaut - Rozmarín, Partl
Branky a nahrávky: 15.Solenský (Husa,Straka), 32.Husa (Solenský), 36.Černý (Eichler), 45.Straka (Husa,Solenský), 57.Antonín (Chlum) - 3.Šmída (Zajíc), 29.Šmída (Nečas,Macek), 36.Šmída (Havránek,Nečas), 41.Němec A., 57. Machovec (Havránek)
Rozhodčí: Daněk - Hanzlík, Touš
Vyloučení: 2:2
Využití: 0:0 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 22:23
Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3, 3:3, 3:4, 5:4, 5:5

Reportáž

Odveta čtvrtečního utkání, kdy Plameny dokázali na vlastním ledě porazit liberecké pět dva proběhla v neděli na hřišti Tygrů. Utkání plné nepřesností přineslo přetahovanou po celou hrací dobu. Žádné z mužstev však nešlo v jeho průběhu do vedení výraznějšího jak o jednu branku. Nejprve vedl čtyřikrát Žďár, a poté se v závěru utkání dostali do vedení poprvé i domácí. Hosté však také dokázali srovnat a tak se obě mužstva rozešla smírně. Dělba bodů byla tedy, podle všeho spravedlivá.
V tomto týdnu sehrají žďárští mladší dorostenci poslední dva mistrovské zápasy této sezony. Nejprve v pátek 23.března 2012 zajíždějí na led Benátek nad Jizerou a hned v sobotu 24.března 2012 hostí v 17:30 celek HC Krkonoše.

Ostatní výsledky 31.kola skupiny 1-6 :
Benátky nad Jiz. - České Budějovice B     3:4
Krkonoše  -  Tábor                        5:3
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Takové množství "nevynucených" a často i fatálních chyb na obou stranách,se jen tak nevidí. Je cítit, že jaro klepe na dveře a sezona byla poměrně náročná. Celé utkání jsme sahali po dvou bodech a nakonec byli rádi za jeden. Zbývají nám ještě dvě utkání, které doufám odehrajeme se ctí. Motivovat některé hráče už začíná být nadlidský ůkol.