SKLH Žďár nad Sázavou Liberec B
26., čtvrtek 15.3.2012
SKLH Žďár nad Sázavou - Liberec B ZNS - LBB
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška(Strýček) - Němec A.(C), Vlček, Macek, Klíma, Linsbauer, Machovec - Rozmarín, Němec R., Prchal - Partl, Šimák, Zajíc - Havránek, Kaut, Šmída - Peschout
Liberec B: Žajdlík(34.Zajíček) - Divila(C), Vála, Eichler, Kysilka, Mroz, Čechura, Velechovský, Zachar, Antonín, Chlum, Wiencek, Solenský, Straka, Černý, Nezbeda, Špinka, Vyvadil
Branky a nahrávky: 13.Havránek (Kaut), 21.Havránek (Kaut), 29.Rozmarín (Němec R.), 41.Němec R.(Prchal), 54.Peschout (Machovec) - 40.Antonín (Chlum), 58.Špinka (Divila)
Rozhodčí: Kopeček - Lukáč, Oberlík
Vyloučení: 3:4 + 10´OT
Využití: 1:1 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 28:29
Průběh utkání: 3:0, 3:1, 5:1, 5:2

Reportáž

Čtvrteční dohrávka 26.kola ligy mladšího dorostu mezi Plameny a Tygry příliš pěkného hokeje nepřinesla. Domácí byli, ale po celé utkání lepším týmem a nenechali hosty utkání v žádné z jeho fází ani zdramatizovat. Zda tomu tak bude i v neděli 18.března 2012 se uvidí, neboť žďárští zajíždí v tomto termínu na liberecký led.
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Hosté přijeli s omlazeným kádrem a na jejich hráčích byl chvílemi vidět až přílišný respekt. Náš problé byl v tom, že místo, aby jsme toho využili, tak jsme se jejich hře přizpůsobili. Potěšující tedy je pouze výsledek a to se mi zdá v tomto utkání málo.