SKLH Žďár nad Sázavou Dvůr Králové n. L.
21., neděle 8.1.2012
SKLH Žďár nad Sázavou - Dvůr Králové n. L. ZNS - DKR
SKLH Žďár nad Sázavou: Strýček - Němec A., Huňáček, Linsbauer, Machovec, Vlček, Klíma - Šimák, Šmída, Rozmarín - Havránek, Nečas, Němec R.(C) - Peschout, Prchal, Zajíc - Indra, Křížek
Dvůr Králové n. L.: Prokš(Kačírek) - Rutrle, Háze (C), Baudyš, Zákravský, Lánský, Sedláček, Všetečka, Pekárek, Suk, Syrovátko, Suchánek, Tydrych, Hlavnička
Branky a nahrávky: 28.Němec A., 35.Nečas (Němec R.,Havránek), 50.Němec A. (Šmída) - 8.Rutrle (Pekárek), 9.Pekárek (Hlavnička), 49.Baudyš (Háze)
Rozhodčí: Sibera - Jeletz, Polák
Vyloučení: 7:6
Využití: 1:1 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 26:14
Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3, 3:3

Reportáž

Složit reparát z nepovedeného čtvrtečního utkání s Táborem chtěli žďárští mladší dorostenci v sobotu na domácím ledě proti týmu složenému z hráčů tří měst Dvora Králové, Náchoda a Jaroměře.
V první části byla hra vyrovnaná, ale hosté udělili domácím lekci z produktivity a během minuty dvakrát skórovali. Ve druhé třetině se Žďár do svého soupeře zakousl a stav utkání srovnal. Tlak domácích byl ke konci třetiny opravdu drtivý a jen díky brankaři hostí nešli Plameny do vedení. V poslední části se hra opět srovnala a obě mužstva vstřelila do její poloviny po jedné brance. Stav byl tedy opět smírný. Nakonec tak utkání i skončilo i když hlavně v konci třetiny měli hosté několik velmi dobrých šancí ke skórování. Branku se jim, ale vstřelit nepodařilo a tak se body asi spravedlivě dělily.
K poslednímu utkání letošní základní části Eliod ligy mladšího dorostu zajíždějí žďárští v neděli 17.ledna 2012 na led rezervy HC ČSOB Pardubice. Poté se soutěž dělí na prvních a druhých šest a mužstva v jednotlivých skupinách spolu sehrají dvě utkání systémem doma, venku. Po odehrání těchto utkání postupuje vítěz do extraligy mladšího dorostu. Body ze základní skupiny se do tabulky nadstavby započítávají.

Ostatní výsledky 21.kola :
Tábor - Pardubice B                   4:0
M.Boleslav B - Č.Budějovice B         3:2
Krkonoše - Kobra Praha                5:3
Kolín - Benátky n.Jiz.                7:1
J.Hradec - Liberec B                  3:4
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Dvakrát jsme v zápase prohrávali a stálo nás hodně sil vyrovnat. Někteří hráči nejsou zcela fit, ale přesto jsou ochotni nechat na ledě duši. Přál bych si aby k tomu tak přistoupili i ti zdraví. Nějak se nám od některých vytratila ochota hrát se pro mužstvo. Jinak, remíza je asi spravedlivá. My jsme měli rozhodnout ve druhé třetině kdy jsme měli spoustu šancí. V konci zápasu byl zase lepší soupeř.

Fotogalerie