SKLH Žďár nad Sázavou Krkonoše
18., sobota 10.12.2011
SKLH Žďár nad Sázavou - Krkonoše ZNS - krk
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška(41.Strýček) - Němec A., Huňáček, Macek, Klíma, Linsbauer, Machovec - Šimák, Šmída, Rozmarín - Indra, Prchal, Rozmarín - Havránek, Nečas, Němec R.(C) - Machala
Krkonoše: Chour - Stanev, Sacher, Erban, Mikulík, Jiřička, Věříš, Chleborát, Patzelt, Junek(C), Tatar, Exner, Kerekanič, Hronek, Hnik, Lamač
Branky a nahrávky: 4.Prchal (Křížek,Indra), 25.Šimák (Šmída,Huňáček), 28.Šmída (Němec A.), 29.Havránek (Němec R.), 38.Machala (Prchal), 40.Rozmarín (Šmída), 42.Prchal (Machala), 55.Šimák (Rozmarín), 58.Havránek, 60.Němec R. (Machala) - 50.Sacher (Hronek, Erban)
Rozhodčí: Kopeček - Pekárek, Maloušek
Vyloučení: 3:3
Využití: 1:0 V oslabení: 3:0
Střely na branku: 37:27
Průběh utkání: 7:0, 7:1, 10:1

Reportáž

Sobotní podvečer patřil na žďárských Bouchalkách lize mladšího dorostu. Žďár, který v minulém kole podlehl poslednímu Kolínu hostil HC Krkonoše, které naopak porazili v naposledy odehraném kole první Tábor. Proto se čekalo zajímavé a vyrovnané utkání. Až na první třetinu byl opak pravdou. Domácím vycházelo na co sáhli a od druhé části hry jasně na ledě dominovali. Hosté nebyli o tolik horším mužstvem, ale Plameny dokázali proměnit prakticky všechno co se jim nabídlo. A když ani golman Krkonoš neměl svůj nejlepší den zastavilo se skóre až na pověstné desítce.
Poslední mistrovské utkání tohoto roku sehrají hráči SKLH Žďár nad Sázavou netradičně v pondělí 19.prosince 2011, kdy je na svém ledě přivítá rezerva BK Mladá Boleslav.

Ostatní výsledky 18.kola :
D.Králové/Náchod - Benátky n.Jiz.      1:6
Kobra Praha -  Liberec B               2:2
Č.Budějovice B - J.Hradec              1:0
Pardubice B - Kolín                    4:4
Tábor - M.Boleslav B                   4:2
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Z našeho pohledu pěkné utkání. Krkonoše nebyli skoro do poloviny utkání vůbec špatný soupeř. Pár slepených gólů je, ale poslalo do kolen. Naše hra se oproti Kolínu zlepšila a i disiplinovanost hráčů byla lepší než minule. Musíme v tomhle trendu vytrvat. Čeká nás ještě Mladá Boleslav a ta je velmi dobrá. Pochvalu za utkání zaslouží celé mužstvo. Velmi dobře vzhledem k počtu odehraných utkání a svému věku zahráli Standa Huňáček a Ondra Machala.