Liberec B SKLH Žďár nad Sázavou
15., neděle 27.11.2011
Liberec B - SKLH Žďár nad Sázavou LBB - ZNS
Liberec B: Stezka(Krejbich) - Divila(C), Čejka, Němeček, Suchý, Jadrný, Kysilka, Sýkora, Burdis, Zachar, Chlum, Černý, Revaj, Solenský, Wiencek, Husa, Babec, Kačírek
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška(Strýček) - Němec A., Macek, Vlček, Klíma, Machovec, Macky - Šimák, Šmída, Rozmarín - Indra, Prchal, Křížek - Havránek, Nečas, Němec R.(C) - Machala
Branky a nahrávky: 14.Babec (Solenský,Chlum), 18.Husa (Zachar), 30.Zachar (Husa,Kačírek), 34.Solenský (Divila), 47.Solenský (Babec) - 4.Němec R. (Havránek), 22.Křížek (Prchal), 31.Křížek (Macek,Indra), 47.Šmída, 53.Prchal (Nečas)
Rozhodčí: Hanzlík - Grundler, Hejl
Vyloučení: 7:5
Využití: 1:2 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 29:21
Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3, 4:4, 5:4, 5:5

Reportáž

Pod Ještědem se v neděli hrálo utkání o druhé místo ligy mladšího dorostu skupiny "Střed". Sousedi v tabulce se v této sezoně utkali už podruhé, když v prvním měření sil vyhráli "Plameny" na svém ledě 3:1. Tentokrát se skóre po celý zápas měnilo a žádný z týmů nedokázal odskočit svému soupeři na na větší než jednobrankový rozdíl. Možná i proto to bylo bojovné utkání v solidním tempu. A protože si brankáři na obou stranách vybrali svoje slabší chvilky padlo deset branek a opravdu se bylo na co dívat. Nakonec po šedesáti minutách svítil na ukazateli stav 5:5. Rozdíl v počtu bodů se pro tabulku tedy nezměnil, protože si obě mužstva připsala po jednom bodu. Až další souboje tedy rozhodnou kdo bude mít na konci soutěže lepším postavení v tabulce.
Další utkání čekají žďárské mladší dorostence ve čtvrtek 1.prosince 2011 kdy na Bouchalkách hostí v 16:30 Vajgar Jindřichův Hradec a v neděli 4.prosince 2011 zajíždějí na led Kolína.

Ostatní výsledky 15.kola :
Krkonoše - D.Králové/Náchod          5:1
Kolín - Mladá Boleslav B             4:5
Jindřichův Hradec - Tábor            2:9
Benátky n.Jiz. - Pardubice B         4:3
Kobra Praha - Č.Budějovice B         2:5
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
S libereckým kolegou jsme se po utkání shodli, že hráči odehráli pěkné utkání. Náš dnešní soupeř dává v zápasech, tak jako my prostor mladším klukům než do této kategorie patří. Je to investice do budocnosti. Mohou zde nasbírat spoustu zkušeností, které se jim jistě budou hodit. Zápas samotný ukázal od výtečných akcí až po fatální chyby na obou stranách, ale to k hokeji patří. Dělba bodů je vzhledem k vývoji utkání zasloužená. Musím kluky pochválit za bojovnost a víru v dobrý výsledek.