SKLH Žďár nad Sázavou Dynamo Pardubice
11., čtvrtek 3.11.2011
SKLH Žďár nad Sázavou - Dynamo Pardubice ZNS - PAR
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška(44.Strýček) - Němec A. Vlček, Linsbauer, Macek, Machovec, Macky - Šimák, Šmída, Machala - Indra, Prchal, Rozmarín - Havránek, Nečas, Němec R. - Kaut, Křížek
Dynamo Pardubice: Peřina(Josef) - Vála, Kučera, Faltys, Horyna, Šklíba, Jerný, Švarc, Martinec, Bor, Krošek, Voženílek D., Hoskovec, Augsten, Kopečný, Drobný, Tichý
Branky a nahrávky: 8.Němec R. (Linsbauer), 12.Šimák (Nečas), 39.Němec R. (Nečas), 43.Křížek - 60.Voženílek D.
Rozhodčí: Ryšavý - Pekárek, Randa
Vyloučení: 1:3
Využití: 1:0 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 37:21
Průběh utkání: 4:0, 4:1

Reportáž

V utkání, které uzavřelo první polovinu základní části se na žďárském ledě představila rezerva mladšího dorostu Pardubic. V úvodu utkání to neměla vůbec lehké protože domácí do zápasu doslova vletěli. Aktivní napadání a dobré bruslení vyneslo Plamenům dvoubrankové vedení. To mohlo být i vyšší, ale některé šance zústaly nevyužity. Druhá třetina byla v prvních deseti minutách vyrovnaná, ale v druhé polovině přebrali iniciativu hosté a jen díky několika výtečným zákrokům Pešky neinkasovali. Naopak sami v jejím závěru uhodili a zvýšili své vedení na tři nula. V úvodu třetí části pojistili domácí svoje vedení čtvrtou brankou. Pardubičtí zbraně sice nesložili, ale hráči SKLH Žďár nad Sázavou si vedení už pohlídali.
Další zápas mají žďárští mladší dorostenci na programu už tuto sobotu 5.listopadu 2011. To na Bouchalkách v 17.30 hodin hostí tým HC Mounfield České Budějovice B.

Ostatní výsledky 11.kola :
J.Hradec - D.Králové/Náchod           2:0
Kolín - Liberec B                     3:4
Krkonoše - Benátky n.Jiz.             3:4
Mladá Bolesla B - Kobra Praha         nehlášeno
Tábor - Č.Budějovice B                5:2
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Jsem rád že svoji šanci v ukání dostali všichni hráči, které jsme měli pro dnešek k dispozici. V zápase samotném jsme měli výbornou první třetinu a to asi rozhodlo. V dalším průběhu jsme už střídali dobré chvilky s těmi slabšími. Myslím ale že, s vyjímkou konce druhé třetiny jsme měli utkání pod kontrolou.