BAUER den na ledě

Zveřejněno 14.08.2012 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – V rámci nově navázané spolupráce mezi SKLH Žďár nad Sázavou a výrobcem hokejové výstroje BAUER, proběhne na žďárském zimním stadionu testovací den. Ve středu 15.srprna od 16 do 17 hodin, si budete moci přímo na ledové ploše vyzkoušet kvalitu špičkových holí této světové značky.
Pro zájemce bude připravena nabídka nejnovějších modelů hokejek z dílny Bauer. V rámci akce si budete moci vyzkoušet i rychlost střely a porovnat si tak, která hokejka vyšle nejtvrdší střelu, ale zároveň si také vyzkoušet techniku a práci s pukem, porovnat hmotnost a další vlastnosti. Rychlost střel bude měřená radarem, zajišťujícím vysokou přesnost testu.

Akce je určena, jak všem hráčům klubu, stejně jako dalším výkonnostním i rekreačním hokejistům a široké veřejnosti. Jedinou podmínkou účasti jsou vlastní brusle a doporučená je přilba.

Kromě toho, že si každý bude moci vyzkoušet kvalitu hokejek, získá také jedinečnou možnost zakoupit jakékoli zboží BAUER za mimořádně výhodné ceny. Při nákupu hokejové výstroje jako třeba brusle, chrániče, přilby, tašky a samozřejmě i hokejky, bude poskytnutá SLEVA 20%. Vše najdete v nové značkové prodejně BAUER přímo na žďárském zimním stadionu, kde si lze zboží prohlédnout, vyzkoušet a vybrat.

V průběhu akce bude v provozu také nová odborná brusírna s profesionální bruskou ProSharp, takže si budete moci nechat nabrousit jak vaše staré brusle, tak případně nově zakoupené.

Přijďte se připravit na novou sezónu se značkou BAUER!